Tekniker inom tågunderhåll sökes i Hässleholm.

Tekniker inom tågunderhåll sökes i Hässleholm.

VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete samt gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet på tågen i fordonsparken. Upplärning sker på plats. Du kommer att vara en del av ett team och jobbar alltid tillsammans med minst en erfaren kollega. Arbetet sker i skift.
  DINA KVALIFIKATIONER

  Vi söker dig med utbildning inom el, automation, industri eller fordonsprogram. Du kan även ha tidigare erfarenhet från underhållsarbete. Antingen inom underhåll av bil eller tyngrefordon. Som industrielektriker, tekniskt arbete, eller erfarenhet från arbete med hydraulik eller pneumatik.

  Meriterande
   • Erfarenhet av tågunderhåll.
   • Förståelse av el-schema och mekaniska ritningar.
   DIN PROFIL

   För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
   • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
   • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
   • har en hög servicenivå.
   • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
   • är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
   Om oss

   På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

   Ansökan

   Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

   Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

   Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
   Varmt välkommen med din ansökan!
   Mer info
   Kontaktperson Micro Nordström
   Telefon 072-050 92 91
   Område Hässleholm
   Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik, Servicetekniker
   Typ av anställning Heltid
   Sista ansökningsdag 30 okt 2022 (25 dagar kvar)

   Om arbetsgivaren


   Om oss:

   Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
   Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/