Bilmekaniker/Servicetekniker sökes Omgående

Bilmekaniker/Servicetekniker sökes Omgående

Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar men även reperation av släpar förekommer en del. Vi jobbar även mycket med däck & fälg.
Vi tar emot alla typer av jobb, inget är för litet eller för stort.

För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:
  • Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
  • Stresstålig
  • Erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker
  • God administrativ förmåga och datorvana
  • Goda kommunikativa egenskaper
  • Ett gott kundbemötande
Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service. Minst B körkort är ett krav.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi alla jobbar mot samma mål och vi har ett strukturerat arbetssätt som vi alla följer, det gör vardagen roligare och trivsammare för oss alla.
Mer info
Kontaktperson Joakim Karlsson
Telefon 045180720
Email Mejla Joakim Karlsson
Område Hässleholm
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.mekonomen.se/butik-bilverkstad/hassleholm/helsingborgsvagen-13-at3346-049
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JKs bil & Motor startades av Joakim Karlsson Hösten 2013. Valet av en kedja bakom oss var från start självklart att det skulle bli Mekonomen och det är jag stolt över idag att jag valde. Tillsammans är vi en enorm stor familj där vi hjälper varandra i hela landet. Vi är en kedja som ALLTID hänger med i svängarna då utvecklingen går enormt snabbt framåt.

Vi har efter dessa år inom just allmärkes verkstad samlat på oss en enorm stor erfarenhet/kunskap och med våra 25 år inom Orginal branchen oxå så är vi tuffa. Vi har mycket kunskap från OEM verkstäder som Peugeot, Mazda, Nissan, Mercedes och Chrysler.

För 3 året i rad är vi rek. företag av https://www.reco.se/jks-bil-motor?q=jks

Vi är en Mekonomenbilverkstad som ligger dörr i dörr med Mekonomen Butiken vilket ger en enorm snabb och bra service nivå.

Under 2020 kommer vi även bygga ut ytterligar 200kvm med en takhöjd på ca 6 meter för att erbjuda service & reperation på större fordon. Versktadsdelen idag är på ca 400kvm med plats för totalt 5 mekaniker