En eller flera VS-montörer sökes till IVAB Hässleholm

En eller flera VS-montörer sökes till IVAB Hässleholm

IVAB bedriver verksamhet inom värme & sanitet. Nu behöver vi stärka upp vår filial i Hässleholm med en eller flera montörer till både serviceavdelningen och entreprenad. Vi har väldigt blandade entreprenader, allt från ROT-projekt till nyproduktion.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat:
  • Installation och montering av anläggningar inom VS
  • Reparationer och underhåll av VS-installationer i fastigheter och anläggningar
Varje uppdrag genomför du enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad/certifierad VS-montör. Du ska ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du är glad och trevlig, sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. IVAB strävar alltid efter att hålla högsta kvalitét på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer till kunder och beställare, därför är det viktigt att du har hög servicekänsla. B-körkort är ett krav.

Följande är meriterande: Heta Arbeten samt Säker Vatten. Svetskunskap.

Intresserad?
Ring, kom förbi kontoret eller skicka ett mail till jerry.jonsson@ivab.com så tar vi det därifrån. Urval och tillsättning sker löpande så tveka inte för länge.
Mer info
Kontaktperson Jerry Jonsson
Telefon 010-414 40 52
Email Mejla Jerry Jonsson
Område Hässleholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ivab.com
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infjärdens Värme AB är ett familjeägt rikstäckande installations- och serviceföretag inom rörbranschen. Vi levererar lösningar inom VVS, industri, verkstad och sprinkler. Inom VVS är vi knutna till den rikstäckande VVS-kedjan Comfort. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 9 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Koncernen har ca 300 anställda och den årliga omsättningen uppgår till ca 500 MSEK.

Även om vi är verksamma över tio orter i Sverige präglas alla våra filialer av samma familjära lagkänsla. Det är en anda som kan beskrivas med tre ord: engagemang, långsiktighet och prestigelöshet. Vår organisation är platt och bjuder in till stor handlingsfrihet. Vi vill att alla våra anställda ska ta initiativ och komma till tals. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din karriär. Hos IVAB möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen.

Välkommen till familjen!