Om tjänsten

Till vår kund söker vi en svetsare som främst ska jobba med svetsning av diverse bärande stålkonstruktioner. Du kommer jobba i första hand i svart material med olika tjocklekar. Även annat vanligt verkstadsarbete förekommer.
Arbetet är dagtid måndag-torsdag, dvs du gör dina 40 timmar på 4 dagar och är ledig på fredagen.Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Anställning börjar med 6 månader med möjlighet till att den därefter går över till kund.

Din profil

Du ska ha utbildning och många års erfarenhet som svetsare i främst MMA och rör i svart material i olika tjocklekar. Din erfarenhet som svetsare måste ligga i närtid. Har du giltiga licenser är det ett stort plus samt om du har erfarenhet av svetsning av bärande konstruktioner.
Du måste ha bra kunskap i ritningsläsning för att kunna utföra ditt arbete. Tjänsten kräver även Heta arbeten.
B körkort och tillgång till bil förenklar dina möjligheter att ta dig till och från arbetsplatsen.
Du måste vara noggrann och ha hög känsla för att det är viktigt med att kraven för hållbarhet och kvalité följs.
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Mer info
Kontaktperson Anneli Lindhe
Telefon 0733-464693
Område Hässleholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ett mindre företag i Hässleholm med bred produktion.