Med Priveq Investment som ny svensk huvudägare står IMI inför en mycket spännande tillväxtresa. Vi har precis påbörjat arbetet med att bygga en ny plattform för marknad & försäljning och nu söker vi dig som attraheras av att få vara med och bygga något nytt och framgångsrikt!

Dina arbetsuppgifter

Som vår expert inom marknadsföring kommer du att leda arbetet med att aktivt analysera IMIs marknadsposition, presentera förslag på åtgärder, genomföra aktiviteter och ansvara för att utveckla vår position på den valda marknaden.
Du ansvarar för att utveckla vår B2B plattform för digital marknadsföring och försäljning och därigenom leverera kvalitativa leads till säljteamet. Du ansvarar för att ta fram och implementera strategier för marknadskommunikation och du leder arbetet med att skapa innehåll för våra olika marknadskanaler. Du ansvarar för marknadsföringsbudget och samarbete med ledande leverantörer inom området.

Vårt mål är att använda digitaliseringens möjligheter för att skapa nya affärer mer effektivt och vi ska ligga i framkant när det kommer till ny teknik inom området!
Vi har ett öppet och nära samarbete inom hela företaget för att skapa gemensam framgång. Du rapporterar direkt till vd och ingår i sälj-och marknadsteamet samt i ledningsgruppen. I den här rollen kan du utgå från kontoret i Hässleholm, Linköping eller från hemmakontor.

Din profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av digital marknadsföring, gärna inom komplex lösningsförsäljning B2B. Du har en relevant eftergymnasial examen, troligen med inriktning marknadsföring och du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi söker dig som lockas av att jobba i ett tillväxtbolag där du får utlopp för ditt driv och energi, där din initiativförmåga och kreativitet värderas högt. Du förväntas bidra med erfarenhet och kompetens som tar budskapen i våra olika kanaler till nästa nivå. Du gillar att jobba i team men har också förmågan att självständigt och strukturerat driva och utveckla ditt ansvarsområde.

Så här säger vd Niklas Rönnbäck om synen på bolagets viktigaste tillgång, sina medarbetare:
"Medarbetarnas kompetens kan inte överskattas och vi sätter definitivt människan före tekniken. Med Priveq som ägare kommer vi öka investeringarna i vår mjukvara, i försäljning och marknadsföring samt i vårt team. Det kommer stärka vår marknadsposition ytterligare och hjälpa våra kunder att utveckla mer effektiva och hållbara logistiklösningar", säger Niklas Rönnbäck, vd på IMI. Han beskriver IMIs företagskultur som innovativ, samarbetsorienterad, jämlik och utvecklande.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar IMI med Skill. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Lena Johansson på 0708-52 32 36 lena.johansson@skill.se

Välkommen med din ansökan, vi tillämpar löpande urval!
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Industri-Matematik International AB ("IMI"), är en ledande leverantör av affärskritisk mjukvara inom logistik med huvudkontor i Linköping. IMI:s mjukvarulösningar utgör en central funktion i att automatisera och effektivisera arbetsprocesser och inriktar sig på de kunder som hanterar de största och mest komplexa distributionsnätverken.
IMI har sedan starten 1967 utvecklat och integrerat konfigurerbara systemlösningar som gör distributionen av snabbrörliga produkter till en konkurrensfördel för internationella och marknadsledande handelsföretag. Idag hanterar mjukvaran över 1 miljard orderrader årligen och IMI:s kunder inkluderar några av de största grossisterna, dagligvaruhandlarna, apotekskedjorna och 3PL-företagen i Norden, Europa och Nordamerika. IMI är i en expansiv fas på en växande marknad med 90 anställda och omsatte omkring 170 MSEK under 2020.

På kontoren i Hässleholm och Linköping, belägna mitt i stadskärnan, arbetar kollegorna i en vänskaplig miljö, där roliga aktiviteter utförs både på och utanför arbetsplatsen. IMI har kommit långt för att uppnå en jämn könsfördelning där kollegiet stöttar varandra genom aktiviteter som mentorskap och utbildningar; allt för kontinuerlig kompetensutveckling och goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.