Sälj- och servicetekniker inom processvatten

Sälj- och servicetekniker inom processvatten

På Hydro-X arbetar vi tillsammans för att optimera och effektivisera industriell vattenbehandling. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och servicetjänster av yppersta klass. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige. Vårt kontor hittar du i Motala. Hydro-X Sweden AB har vuxit stadigt de sista år. Vi söker nu en sälj- och servicetekniker med eget distriktsansvar till vår verksamhet inom processvatten. Genom arbetet som sälj- och servicetekniker inom processvatten på Hydro-X Sweden är du en del av en ung verksamhet, men med lång och gedigen kompetens och erfarenhet från området processvatten. Hydro-X Sweden erbjuder vattenbehandlingar för pannor, kyl- och hetvattensystem. Vi arbetar alltid nära våra kunder och erbjuder service i form av analyser, konsultation och problemlösning. Du utgår i ditt arbete ifrån Skåne, Blekinge, Halland och Småland området. I dina arbetsuppgifter ingår ett distriktsansvar för området där du arbetar med försäljning och service till befintliga kunder. Du bearbetar också nya kunder samt genomför administrativt arbete i form av exempelvis rapportskrivning, offerering och fakturering. I arbetet ingår också support till andra regioner och nordiska länder. Arbetet innebär därför enstaka övernattningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
  • Någon form av teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom exempelvis energi, kemi, process- och industrisystem
  • God social kompetens
  • Är bra på att arbeta självständigt
  • Är strukturerad
  • Har lätt för att formulera dig i tal och skrift
  • Har B-körkort – Servicebil är ett viktigt verktyg
Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen bör du som person vara:
  • serviceinriktad
  • förändringsbenägen
  • strukturerad och noggrann
  • kommunikativ
Övrig information

Vi erbjuder dig utbildningar i senaste tekniken.

Frågor om tjänsten besvaras av VD Peder Bäkgaard på
070-339 02 89

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med industriell vattenbehandling i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 22 december 2020.
Mer info
Kontaktperson Peder Bäkgaard
Telefon 0703390289
Email Mejla Peder Bäkgaard
Område Hässleholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hydro-x.com
Sista ansökningsdag 22 dec 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hydro-X Sweden AB har sedan 2003 jobbat på den svenska marknaden med filtrering, kemikalier och kringutrustning till fjärrvärmeverk, industri, sågverk, gods & gårdar m.fl. Vi arbetar från norr till söder och för oss är det lika viktigt att serva stor som liten kund.

Hydro-X Sweden AB:s målsättningar och förutsättningar för framgång är att våra produkter och tjänster alltid skall uppfylla kundernas förväntningar och behov. Företagets ansvar är därför att se till att våra produkter alltid uppfattas som kvalitetsprodukter oavsett i vilken marknad vi servar, och oavsett om de produkter som marknadsförs är egentillverkade eller inköpta för vidareförsäljning.