El- och automationstekniker

El- och automationstekniker

Dina arbetsuppgifter

Som el- och automationstekniker kommer du arbeta brett och varierat med diverse installationsarbeten, felsökning av maskiner och processteknisk utrustning, reparationsarbete samt beställning av material. Arbetet sker i nära samarbete med mekaniker, drifttekniker och personal i serviceenheten. I tjänsten tillhör du underhållsenheten och rapporterar till enhetschefen. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni med frihet under ansvar.

Din bakgrund

Tjänsten kräver att du har genomfört en elteknisk utbildning alternativt en utbildning inom automationsområdet. Minst B-körkort krävs då bilkörning ingår i tjänsten. Beredskapstjänstgöring kan ingå. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete, helt eller delvis i industriell miljö.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. För att trivas i rollen behöver du ha ett självständigt arbetssätt och vara trygg med att på egen hand och tillsammans med kollegorna planera och prioritera arbetsuppgifterna. Bredden i arbetet förutsätter att du är en prestigelös, öppen och positiv person, som värdesätter vikten av samarbete.

Detta är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Tjänsten är på heltid och förlagd till dagtid. Beredskap kan komma att ingå.

Enheten är placerad på värmeverket i Hässleholm, men arbetet sker på samtliga av HMAB:s anläggningar inom Hässleholms kommun.

Vill du arbeta med frihet under ansvar i en stabil organisation där vi ligger i framkant med avseende på teknisk utveckling? Vill du vara med och påverka lokala frågor i ett större sammanhang? I så fall är du välkommen med din anökan.

Vi tillämpar löpande urval, där sista ansökningsdag är 2018-07-03. Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.wikan.se.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.
Mer info
Kontaktperson Ola Jontoft
Telefon 044-590 65 13
Område Hässleholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 3 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som helt ägs av Hässleholms kommun. Vi behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter samt producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe. Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Ansvar, engagemang och kunskap för en hållbar framtid är vår vision! Vi är ca 90 anställda och omsätter drygt 270 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om Hässleholm Miljö AB på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se

Vi söker nu en el- och automationstekniker till vår underhållsavdelning. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.