Projektledare

Projektledare

Vi expanderar och behöver därför utvidga vår organisation med en erfaren projektledare.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att ansvara för upphandlingen enligt LOU i våra projekt. Projekten kan handla om allt ifrån nybyggnation till ombyggnader och moderniseringar så som exempelvis ladd-infrastruktur och sprinklersystem. I din roll som projektledare krävs styrning gällande projektering, byggmöten, besiktning, samordning mellan entreprenörer, kontakt med myndigheter, ekonomisk rapportering, arbetsmiljö, tidsplaner och uppföljning. Du har många projekt i gång parallellt.

Du har ansvaret för projektens budget, kalkyl samt kalkyluppföljning och rapporterar detta till vår VD och styrelse. Arbetet innebär flera parallella kontaktytor internt samt externt - arkitekter, el, ventilation, värme/vatten, brand, mark, bygg med flera. Här använder du även ditt eget nätverk av kontakter och du etablerar gärna nya.

Som projektledare på Hässlehem är du en viktig resurs i företagets fortsatta resa som samhällsbyggare. Vi vill att du i din nya roll har en stark marknadskänsla för fastighetsbranschen och använder den i ditt arbete med byggprojekten genom att se kritiskt på ritningar och projekt. Du rapporterar till vår VD.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker ska ha minst fem års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst samt gått någon eftergymnasial utbildning inom bygg och anläggning alternativt annan likvärdig erfarenhet genom din arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att genomföra upphandlingar enligt LOU. Du ska ha goda referenser på totalentreprenad och ha god kunskap i entreprenadjuridik. Vi ser positivt på om du har ett etablerat kontaktnät i Skåne med relevanta kontakter för din nya roll. Du har en bra marknadskänsla inom fastighetsbranschen och ett starkt affärsdriv. Du har förmågan att arbeta med flera projekt parallellt.

Som projektledare krävs att du är lösningsorienterad, stresstålig och har god samarbetsförmåga. Vidare söker vi dig som är driven, ihärdig och är trygg i din roll som projektledare. Du är van vid att föra dig professionellt, hålla ihop kontakter samt skapa nätverk. Rollen ställer krav på att du är en god administratör som är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Då en del av arbetet sker ute på fältet är B-körkort ett krav.

Information och kontakt

Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är en tillsvidareanställning hos Hässlehem.
Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se, sista ansökningsdag är den 17 maj 2021.

För mer information eller vid frågor, kontakta rekryteringskonsult Johanna Fondell på tel. 044 - 590 65 02.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Johanna Fondell
Telefon 044-5906502
Område Hässleholm
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hässlehem AB är ett kommunalägt fastighetsbolag som verkar i Hässleholms kommun. Bolagets ändamål är att tillhandahålla bra bostäder med hög kvalité för ett flertal kundkategorier samt att vara ett bostadspolitiskt instrument för ägaren Hässleholms kommun. Målet är att erbjuda hyresgäster ett tryggt och trivsamt boende med god service. Hässlehem AB äger och förvaltar drygt 2 000 lägenheter i Hässleholms kommun och omsätter ca 160 mkr. Vi är en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner och vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas med ett antal nybyggnationer och hållbara investeringar. Läs mer på www.hasslehem.se

Vi expanderar och behöver därför utvidga vår organisation med en erfaren projektledare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.