Fastighetstekniker

Fastighetstekniker

Dina arbetsuppgifter

Till vårt fastighetsbestånd söker vi en fastighetstekniker som vill vara med och utveckla våra fastigheter och kundkontakter. Som fastighetstekniker spelar du en viktig roll för våra hyresgäster och du ingår i vår förvaltningsorganisation som utför drift och underhåll av våra fastigheter. Du har ett nära samarbete med förvaltare, uthyrare och de övriga fastighetsteknikerna som arbetar inom fastighetsbeståndet. Dina vanligaste arbetsuppgifter består av:
  • kontakt med våra hyresgäster
  • felavhjälpning och kontakt med underentreprenörer
  • utföra rutinmässig rondering
  • besiktning och injustering
  • hålla kontakt med hyresgäster och leverantörer
Vidare ansvarar du för att planera och lägga upp ditt arbete och i rollen har du stor frihet under ansvar och möjlighet att själv påverka arbetsprocessen.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har utbildning inom fastighetsteknik alternativt motsvarande branscherfarenhet. Du har några års arbetslivserfarenhet samt goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, gärna ytterligare språk. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet inom energieffektivisering samt styr och reglerteknik för fastigheter.
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Som person är du van vid att ta egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du kommer att vara en av Hässlehems ansikte utåt och därför är det viktigt att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande med andra. Du har ett brinnande intresse för att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera god service. Du har en naturlig fallenhet för att planera, samordna och utveckla arbetet. Vidare ser vi att du har förmågan att utveckla effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem.

Information och kontakt

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan snarast via www.wikan.se. Sista ansökningsdag är 21 november 2019. Tjänsten är på heltid och tillsättningen sker efter överenskommelse.
För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044 - 590 65 14.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Samuelsson
Telefon 044-590 65 14
Område Hässleholm
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hässlehem AB är ett kommunalägt fastighetsbolag som verkar i Hässleholms kommun. Bolagets ändamål är att tillhandahålla bra bostäder med hög kvalité för ett flertal kundkategorier samt att vara ett bostadspolitiskt instrument för ägaren Hässleholms kommun. Målet är att erbjuda hyresgäster ett tryggt och trivsamt boende med god service. Hässlehem AB äger och förvaltar 1 981 lägenheter i Hässleholms kommun och omsätter ca 160 mkr. Vi är en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner, och vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas med ett antal nybyggnationer och hållbara investeringar. Läs mer på www.hasslehem.se

Vi söker nu en fastighetstekniker. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.