SKADETEKNIKER

SKADETEKNIKER

Vi söker tekniker till vår skadeverkstad i Hässleholm. Vi söker dig som är utbildad skadetekniker och gärna med några års erfarenhet.

Göinge Bil AB är auktoriserade för Volvo, Renault och Dacia men reparationer av andra bilmärken som Toyota mm. förekommer. Hos oss kommer du att möta många nya, intressanta och spännande produkter samt svara mot högt ställda kvalitetskrav på reparationer och kundrelationer. God datorvana är en merit och B-körkort är ett krav.

Som person ser vi att du är självgående, ordningsam och en lagspelare. Du är en glädjespridare och värdesätter god stämning på arbetsplatsen samt bidrar med humor och goda idéer till våra ständiga förbättringsprocesser.

Tjänsten är heltid. Skicka din ansökan snarast då vi tillämpar löpande rekrytering.
Mer info
Kontaktperson Skadechef Niclas Marcus
Telefon 010-1670862
Område Hässleholm
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://goingebil.se
Sista ansökningsdag 21 apr 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göinge Bil AB ingår som helägt dotterbolag till Göinge Bil Investkoncernen med anläggningar i Hässleholm, Osby, Markaryd och Älmhult. Bolaget innehar agenturen för Volvo personbilar, Renault person- och transportbilar samt Dacia person- och transportbilar.

Bolaget har en omsättning på ca 600 mkr och 110 medarbetare och hela koncernen har en omsättning på ca 800 mkr och 160 medarbetare