Servicekoordinator till stort företag i Hässleholm!

Servicekoordinator till stort företag i Hässleholm!

Är du en driven person med hög servicekänsla? Trivs du i en roll där du får vara spindeln i nätet mot kunder och medarbetare? Gillar du nya utmaningar i en varierande roll? Då är denna tjänsten för dig!

Ansök idag för att säkra din plats i vårt urval!

Dina arbetsuppgifter

Som Servicekoordinator kommer du vara spindeln i nätet mellan kunder och medarbetare. I rollen som Servicekoordinator kommer du arbeta med fakturering och orderhantering. Rollen innefattar även administrativt arbete som kan vara att bemöta kunder via telefon och på mail. Du i rollen som Servicekoordinator kommer arbeta med att ta emot felanmälan från kunder som du sedan lägger in och rapporterar om till dina medarbetare.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Service och kundkontakt
  • Faktura- och orderhantering
  • Administrativa arbetsuppgifter
Din profil

Vi ser att du som Servicekoordinator är social, trevlig och noggrann. Då du kommer arbeta med servicefrågor och kundkontakt ser vi att du är serviceminded och har en bra kommunikation. Det krävs att man som Servicekoordinator kan ta eget ansvar och kan strukturera och planera sin vardag och kunna ha många bollar i luften.

Krav:
  • Erfarenhet eller utbildning av grundläggande ekonomi
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Stresstålig och noggrann
Meriterande:

* Kunskap av Agresso, Agda och Handyman

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Hässleholm
Arbetstider: Heltid enligt schema
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761671483
Område Hässleholm
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 juli (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av nordens största företag inom installation- och service som arbetar med att leverera specialisttjänster och helhetslösningar inom el, värme, vs och ventilation.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.