Konsult inom IT-system och nätverk till Combitech i Hässleholm

Konsult inom IT-system och nätverk till Combitech i Hässleholm

Är du driven, teknikintresserad och engagerad? Söker du ett varierat och utmanande arbete där du hela tiden får lära dig nytt? Har du förståelse för IT-säkerhet och har nätverkskompetens? Perfekt, då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att bli del av ett kompetent team som framför allt arbetar i projektform. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på projekt vilket gör att du hela tiden utvecklas. Uppdragen kan innebära att installera, utveckla och implementera nätverksinfrastruktur och säkerhet- och kommunikationslösningar åt företagets kunder. Det är en fri roll där du får mycket ansvar, här trivs du som gillar att driva projekt framåt. Självklart får du en ordentlig introduktion för att lyckas så bra som möjligt, bland annat blir du tilldelad en mentor för att få det stöd som behövs. Combitech är måna om att du ska lära dig och komma in i rollen ordentligt, utbildningar och fortsatt utveckling är en självklar del under din anställning.

Din profil

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning inom IT-säkerhet, datavetenskap, systemutveckling eller motsvarande.
  • Nätverkskompetens
  • Kunskap om Linux eller Cisco.
  • Någon form av relevant arbetslivserfarenhet, till exempel inom IT-support.
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet av CCNA eller CCNP.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet, teknikintresse och din vilja att lära dig nytt. För att lyckas i den här rollen krävs det att du är driven och tar ansvar för ditt eget arbete. Du kommer att ha mycket kundkontakt, för att trivas i rollen ser vi därför att du är social och kommunikativ. Det är en föränderlig roll och för att trivas är du flexibel och har lätt för att anpassa dig. Om du ständigt vill utvecklas och jobba för en arbetsgivare som vill att du gör just det, då kommer du att passa in hos Combitech!

Villkor

Omfattning: Heltid
Start: 1 september
Placering: Hässleholm
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Combitech är ett av Sveriges ledande teknikkonsultföretag som är under kraftig tillväxt med kontor på flera orter runt om i Sverige och internationellt. Det är ett högteknologiskt företag vars konsulter har spetskompetens inom informationssäkerhet, systemsäkerhet, systemutveckling, systemintegration, kommunikation, mekanik och logistik. De bidrar med avancerade lösningar till sina kunder som återfinns inom telekom, flyg- och försvarsindustri samt olika myndigheter.
Combitech har ett unikt och väl genomtänkt utbildningspaket, de är väldigt måna om att du som medarbetare kan utvecklas i din karriär inom företaget. Här får du en arbetsplats som värdesätter och satsar på dig

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd av Framtiden och vara uthyrd som konsult för att sedan bli anställd direkt av kundföretaget.