Betongarbetare Finja/Hässleholm

Betongarbetare Finja/Hässleholm

Vi söker dig som vill jobba med betong i ett spännande företag under tillväxt. Du är driven, flexibel och har ett högt säkerhetstänkande.

Tjänsten ingår i Finja Prefab som är ett av koncernens affärsområden och levererar såväl färdiga system som skräddarsydda lösningar för flerbostadshus, villor, industri och kontor, lantbruk samt offentlig miljö.
Allt efter våra kunders behov och önskemål.

Vi söker nu betongarbetare till vår fabrik i Finja/Hässleholm.

Som betongarbetare ingår du i ett arbetslag där samarbete är en viktig kompetens, du formar, armerar, isolerar och gjuter olika typer av betongelement enligt ritning och kvalitetskrav i någon av våra produktionshallar.

Bakgrund och egenskaper:
För oss är det viktigt att du som person vill arbeta inom produktion och trivs med det. Vi vill att du är noggrann, ansvarstagande, driven och har ett högt säkerhetstänkande. Då vissa arbetsmoment kan upplevas som tunga ser vi en god fysik och hälsa som en betydelsefull förutsättning för denna tjänst.

Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter inom betongproduktion är det meriterande. Har du dessutom utbildning inom bygg eller kunskaper i ritningsläsning är det ett stort plus.

Övrigt:
Omfattning: Heltid. Tjänsten är visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.
Placering: Fabriken i Finja/Hässleholm.
Arbetstid: Dagtid (olika arbetstidsvarianter förekommer)

Intervjuer kan komma att ske löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, dock senast den 13 december.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Dan Söderdahl Gyllix, Produktionsledare 0730672764.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.finjaprefab.se/
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finja Prefab en av marknadens främsta aktörer inom prefabricerad betong och fungerar som en komplett stomentreprenör. Vi bygger och utvecklar framtidens flerfamiljsbostäder, kontor, offentliga byggnader samt industri- och lantbruksbyggnader med våra olika stomkoncept. Våra engagerade och kompetenta medarbetare är vår främsta tillgång i en egen effektiv organisation som säljer, projektleder, projekterar, konstruerar, producerar och slutligen monterar våra betongstommar.

Ingående betongkomponenter till våra projekt tillverkas vid våra 7 fabriker runt om i landet.

Hållbarhet är en strategisk fråga för oss och vi har satt egna tuffa mål för att möta framtiden. Redan idag erbjuder vi marknaden klimatpositiva betongstommar. Vi är en rikstäckande aktör vilket innebär att vi har närproducerade produkter, samt att vi är tillgängliga med ett starkt engagemang på den lokala marknaden.

I dagsläget är vi ca 550 anställda och omsätter en miljard kronor.