Maskinoperatör

Maskinoperatör

Finja Betong söker maskinoperatör till vår anläggning i Hässleholm, som är van att arbeta i maskinella tillverkningsprocesser och är praktiskt lagd. Som maskinoperatör kommer du ingå i ett team där ni med hjälp av automatiska processer tillverkar Finja Betongs produkter. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att köra, övervaka samt underhålla maskiner i produktionen. Arbetet innefattar även truckkörning, felsökningar av maskiner och produktionslinjen och viss manuell hantering av maskiner.

Vi söker en driven och ambitiös person med hög arbetsmoral. Du är inte rädd för att ta i och arbeta med händerna. Du ska kunna samarbeta med andra men även arbeta självständigt. Det viktigaste är att du har viljan att arbeta och att utföra arbetet väl.

Vi söker dig som är flexibel, arbetsvillig och har en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du trivs i industrimiljö och med att arbeta fysiskt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Bakgrund och egenskaper:
 • Truckförarerfarenhet, god vana av körning med motviktstruck. Truckkort minst B1 är ett krav.
 • Gymnasieutbildning med inriktning teknik, industri, fordon eller arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
 • Tidigare erfarenhet från arbete inom betongindustrin eller annan processindustri med erfarenhet av att lösa mindre driftstopp självständigt.
 • Det är önskvärt att du har certifikat i Heta arbete.
Övrigt:
 • Produktionen arbetar i skift.
 • Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 • Vid frågor kring tjänsten kontakta fabriksansvariga:
  Anders Alm, tfn 010-455 20 00 eller mejl anders.alm@finja.se
  Andreas Selander, tfn 010-455 21 18 eller mejl andreas.selander@finja.se
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.finja.se
Sista ansökningsdag 31 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finja är ett svenskt familjeföretag vars resa startade med ett förvärvat grustag 1957. Addera en stor portion kunskap, engagemang och mod och du har dagens företag, ett av landets främsta inom betongbranschen. Våra bolag kompletterar varandra och täcker in allt från konstruktionslösningar för murat och putsat byggande till sand, specialbruk och prefabricerade helhetslösningar för bostäder, kontor, industri och lantbruk. I dagsläget sysselsätter vi närmare 800 personer och siktar på att omsätta två miljarder kronor. På Finja värdesätter vi närheten till våra kunder och vi finns på ett flertal orter i Sverige samt i Norge. Vi växer ständigt men den snabbfotade handlingskraften hos det lilla ursprungliga företaget finns kvar och vi utvecklar nya produkter och återinvesterar i moderna produktionsanläggningar. Allt för att hålla oss i god form och fortsätta vår resa.

Finja Betong AB är ett av koncernens affärsområden. Vi fokuserar på murat och putsat byggande och vi är en rikstäckande leverantör av byggmaterial med ett omfattande produktutbud. Via ett brett nätverk av kvalificerade återförsäljare tillhandahåller vi ett gediget torrbrukssortiment för användningsområdena mura, putsa, gjuta och laga och flera av våra bruk finns numera i slitstarka plastsäckar.

Vi erbjuder konceptlösningar för murat byggande i form av stabila och välisolerade block, golvavjämning för alla tillfällen, pålitliga fix- och fogprodukter, isoleringsskivor av högkvalitativ cellplast, grundelement för energisnåla och hållbara underlag samt väl beprövade fasadputssystem. Utöver detta har vi ett brett utbud av övriga betongprodukter för exempelvis murar.

All vår tillverkning är närproducerad, vilket innebär att vi är tillgängliga och kan erbjuda snabba, säkra och trygga leveranser. I dagsläget har vi 170 anställda och siktar på att omsätta en miljard kronor.