Projekteringsledare/Konstruktör

Projekteringsledare/Konstruktör

"Vi söker dig som brinner för konstruktion! Du har god erfarenhet av projektering i 3D, är kvalitetsmedveten, målinriktad och har drivet att hitta optimala lösningar utifrån våra kunders behov och önskemål."

Som projekteringsledare/konstruktör på Finja är det din uppgift att bidra med kunskapen om vad som är tekniskt möjligt i relation till kundens behov och önskemål, och tillsammans med våra projektledare hitta optimala lösningar för våra kunder.

Arbetsuppgifterna
varierar mellan mindre projekt där du arbetar mer självständigt till större projekt där du leder en grupp av projektörer. Det innebär att vara den som driver och ansvarar för projekteringen i de specifika projekten, till exempel att vara delaktig i tidplansarbetet, samordna projekteringsresurser inom projektet, lösa detaljer och knutpunkter, utföra dimensioneringar och beräkningar samt modellera och rita främst i huvudhandlingsskedet.

Tjänsten är placerad
på vårt kontor i Hässleholm eller i Malmö, men då det förekommer resor till våra fabriker, kontor och kunder, är körkort ett krav.

Bakgrund och egenskaper

Vi vill att du är civilingenjör eller högskoleingenjör med mycket god praktisk erfarenhet från konstruktion, gärna av prefabricerade betongstommar. Du har under några år arbetat med projektering, statiska beräkningar och andra konstruktionsrelaterade uppgifter. Vidare är det viktigt att du har goda färdigheter inom ritningsprogram i 3D, gärna Tekla.

Vi söker dig som är en driven problemlösare och positiv lagspelare med stor samarbetsförmåga och ett serviceinriktat sätt. Du gillar att arbeta mot kontinuerliga deadlines och är bra på att prioritera i ditt arbete. Du är målinriktad, drivs av att nå goda resultat och uppskattar spännande samt utmanande inslag i ditt arbete.

Övrigt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Burman, Konstruktionsansvarig Syd, tfn 010 455 20 88.

Eftersom vi arbetar med löpande urval, ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-01-20. Jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anders Burman
Telefon 010-455 20 88
Område Hässleholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.finjaprefab.se
Sista ansökningsdag 20 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Finja Prefab AB är ett av koncernens bolag som erbjuder ett stort program av prefabricerade betongstommar för bostäder, industri, lantbruk, kontor och offentlig miljö. Vi har en egen effektiv organisation bestående av över 550 kompetenta medarbetare som säljer, projektleder, projekterar, producerar och slutligen monterar våra betongstommar. Ingående betongkomponenter till våra projekt tillverkas vid våra 7 fabriker runt om i landet.