Backend-utvecklare till Exakta Software

Backend-utvecklare till Exakta Software

Vill du vara med och utveckla Exakta Software som kännetecknas av kompetens, engagemang och högt tempo? Gillar du utmaningar, är nyfiken och brinner för utveckling?

Vi söker dig med ett driv som är intresserad av att självständigt ansvara för arbetsuppgifter och samtidigt lära dig nya tekniker.Vilka är vi?

Exakta Software ingår i Exaktakoncernen med moderbolaget Exakta Group, som är ett privatägt bolag med anor från 1970-talet. Dagens Exakta är ett dynamiskt bolag i stark tillväxt som expanderar såväl organiskt som via förvärv. Exakta med verksamhet i Malmö, Borås, Karlstad, Lidköping Stockholm och Hässleholm, har ca 260 anställda och en omsättning runt 600 miljoner kronor. Koncernen består av ett antal dotterbolag med angränsande spetsområden. Dessa är: Exakta Print, Exakta Creative, Exakta Profile, Exakta Photo, Exakta Medcare och Exakta Software. Vår styrka är vår bredd som gör att vi kan möta våra kunder i olika stadier av behov.

Exakta Software är ett starkt team med spetskompetens inom E-handel. Hos oss finns allt från idé till färdig produkt under samma tak. Vi arbetar huvudsakligen med att bygga och underhålla, utveckla och sälja vår e-handelsplattform och har såväl små som stora kunder. För tillfället är vi åtta medarbetare med utgångspunkt i Hässleholm där vi sitter tillsammans med vårt systerbolag tillika reklambyrå Exakta Creative. Vi är ett blandat gäng utvecklare med stor gemenskap. När vi inte begränsas av rådande restriktioner har vi ofta after works och andra sociala aktiviteter. Det är heller inte ovanligt att vi spelar en runda pingis på lunchen eller bollar tekniska lösningar med varandra under dagen. Vi är ett gäng problemlösare som brinner för utveckling och våra kunder.

Om dig
Vi söker dig som är en problemlösare, kan ta egna initiativ och som hjälper dina kollegor i olika situationer. Eftersom du kommer ha en del egen kundkontakt är du hjälpsam och professionell gentemot kund i alla lägen. För att trivas hos bör du ha lätt att hantera ansvar och vara flexibel i ditt arbetsområde. För oss är det viktigare att snabbt kunna lära och anpassa sig efter nya förutsättningar än att kunna allt från början. Ett aktivt sökande efter kunskap ser vi som en del av jobbet.

Kompetenser
  • PHP & PHP ramverk (Laravel)
  • MySQL
  • Versionshantering (GIT)
Meriterande
  • Javascript (VueJS)
  • Erfarenhet av e-handel
  • SEO
  • CSS & SASS
  • Amazon Web Services
  • Linux server, Apache & nginx
Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta i våra egenutvecklade system med fokus på vårt senaste e-handelssystem NXT. Vi har en stor variation av projekt vilket innebär att du kommer få en bred kompetens inom alla våra system och möjlighet att utveckla kundunika system. Du kommer att vara placerad i Hässleholm men med möjlighet att ibland jobba hemifrån. Vi tillämpar självklart flextid.

Ansökan
Vill du ingå i ett härligt utvecklar-team med högt i tak är du välkommen att skicka din ansökan till oss. Vi tillämpar löpande urval så ansök snarast, dock senast 2021-04-09. Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Erik Berg på 044-777 73 17 eller erik.berg@exaktasoftware.se.
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)