Vi söker en backend utvecklare till Exakta Software

Vi söker en backend utvecklare till Exakta Software

VI SÖKER NU DIG SOM BRINNER FÖR PROGRAMMERING OCH HAR ETT STORT INTRESSE FÖR WEBB OCH E-HANDEL!

Är din passion programmering och gillar du att grotta ner dig i teknisk problemlösning? Gillar du e-handel och är en person som gärna utvecklas tillsammans med ditt team? Är du logiskt tänkande, lösningsorienterad och tycker om att självständigt ansvara för arbetsuppgifter? Då är du vår nya Senior Backendutvecklare! Vi på Exakta Software älskar att utmana oss själva och samtidigt ha otroligt kul, därför är det viktigt att du tycker båda delarna är självklara på din arbetsplats.

Vilka är vi?

Exakta Software ingår i Exaktakoncernen med moderbolaget Exakta Group, som är ett privatägt bolag med anor från 1970- talet. Exakta med verksamhet i Malmö, Borås, Karlstad, Lidköping Stockholm och Hässleholm, har ca 250 anställda och en omsättning runt 600 miljoner kronor. Koncernen består av ett antal dotterbolag med angränsande spetsområden. Dessa är: Exakta Print, Exakta Creative, Exakta Profile, Exakta Photo, Exakta Medcare och Exakta Software. Vår styrka är vår bredd som gör att vi kan möta våra kunder i olika stadier av behov.

Exakta Software är ett starkt team med spetskompetens inom E handel. Hos oss finns allt från ide till färdig produkt under samma tak. Vi arbetar huvudsakligen med att bygga och underhålla, utveckla och sälja vår e-handelsplattform och har såväl små som stora kunder. Det förekommer även internutveckling inom bolaget för att alltid vara på tårna gällande senaste tekniken. För tillfället är vi nio medarbetare med utgångspunkt i Hässleholm där vi sitter tillsammans med vårt systerbolag tillika reklambyrå Exakta Creative. Vi är ett blandat gäng utvecklare med stor gemenskap. När vi inte begränsas av rådande restriktioner har vi ofta After Works och andra sociala aktiviteter. Här har vi högt i tak och diskuterat allt ifrån helgens aktiviteter till de nyaste teknikerna inom programmering.

Om dig

Vi söker dig som är en problemlösare, kan ta egna initiativ och som hjälper dina kollegor i olika situationer. För att trivas hos bör du ha lätt att hantera ansvar och vara flexibel i ditt arbetsområde då dessa varierar beroende på projekten vi har inne för stunden. Ett aktivt sökande efter kunskap ser vi som en del av jobbet.

Kompetenser
 • PHP & PHP ramverk (Laravel)
 • MySQL
 • Versionshantering (GIT)
 • API
 • Linux server, Apache & nginx
 • Amazon Web Services
Meriterande
 • Javascript (VueJS)
 • SEO
 • CSS & SASS
 • Kunskap och erfarenhet inom externa affärssystem
 • Erfarenhet av e-handel
Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i våra egenutvecklade system med fokus på vårt senaste e-handelssystem NXT. Vi har en stor variation av projekt vilket innebär att du kommer få en bred kompetens inom alla våra system och möjlighet att utveckla kundunika system. Du kommer att vara placerad i Malmö eller Hässleholm med flexibilitet att jobba hemifrån. Vi har en arbetsmiljö som utgår från att balans och flexibilitet mellan arbete och fritid är till fördel för såväl individen som för bolaget och våra kunder.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Exakta med OnePartnerGroup. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Hässleholm. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.onepartnergroup.se. Intervjuer sker löpande. Vänligen ta kontakt med IT rekryteringskonsult Eva Karlsdotter. eva.karlsdotter@onepartnergroup.se, 073 - 248 47 60
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se