Personbilsmekaniker, Fordonstekniker

Personbilsmekaniker, Fordonstekniker

Du har en fordonsteknisk utbildning och tidigare erfarenhet av arbete i bilverkstad. Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara van vid att arbeta i IT-miljö samt kunna utföra felsökningar.

Som person är du kvalitetsmedveten, serviceminded, noggrann och strukturerad. Du brinner för yrket och har hela tiden en positiv inställning till jobbet. Att jobba i högt tempo och vara en lagspelare är något du är van vid och gillar.

Din profil

Utbildning:

Krav: Gymnasial utbildning

Språk:

Krav: Svenska

Körkort

Krav: B

Arbetslivserfarenhet

Krav:
Fordonstekniker / Bilmekaniker / Personbilsmekaniker:2-4 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med felsökning, reparationer och underhåll av Fords personbilar och transportbilar. Vi arbetar hela tiden proaktivt och utbildar oss löpande på befintliga och kommande modeller för att kunna leverera bästa möjliga service till våra kunder. Du kommer arbeta i en ny modern anläggning med den senaste utrustningen.

Övrigt

Arbetsplats

Hässleholm
Mer info
Kontaktperson Staffan Nilsson
Telefon 0451-745550
Email Mejla Staffan Nilsson
Område Hässleholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dahlqvists.se
Sista ansökningsdag 2 nov (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dahlqvists Bil eller Dahlqvists som vi kallar oss i dagligt tal är ett privatägt företag med lång tradition inom bilbranschen. Dahlqvists grundades i Kristianstad 1948 och är auktoriserad återförsäljare för Ford och auktoriserad serviceverkstad för Ford och
Mazda.

Våra fullserviceanläggningar hittar du i Kristianstad, Hässleholm och Ängelholm. Företaget drivs utifrån de lokala driftställena, där närheten till våra kunder och lokalt ledarskap ger oss stora fördelar.

Dahlqvists Bil säljer idag cirka 2.000 bilar per år och i våra serviceverkstäder strömmar det igenom cirka 20.000 arbetsordrar varje år. Vi ca 65 personer omsätter tillsammans cirka 250 miljoner kronor per år och vi är idag en av Sveriges största Fordåterförsäljare utanför Stockholm, Göteborg och Malmö.

Det går väldigt bra för oss och vi har de senaste åren ökat vårt bilbestånd mycket, både på person- och transportbilar.

Vi är ett glatt gäng med bra gemenskap och hög trivsel, som älskar kunder & bilar