CE-Chaufför Dagab Inköp & Logistik Hässleholm

CE-Chaufför Dagab Inköp & Logistik Hässleholm

Arbetsbeskrivning:

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Nu söker vi en chaufför med CE-behörighet till vårt distributionslager i Hässleholm. Till Axfoods helägda butiker levererar Dagab cirka 60 procent av volymen, huvudsakligen specerier, kolonial, kött och chark samt delar av mejerisortimentet. Som chaufför på Dagab ser du till att butikerna får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Dagab Hässleholms Transportenhet har i dagsläget 12 egna lastbilar med släp. Våra lastbilar levererar varor till butiker i södra Sverige.

Då vi hela tiden strävar efter att förbättra vår service till butikerna, så att butikshyllorna aldrig står tomma, är det viktigt att du arbetar med hög effektivitet och kvalitet i ditt dagliga arbete. Du kommer vara en del av ett stort logistikflödemed många aktörer och olika utmaningar, så det är viktigt att hålla tidspassning och följa säkerhets- och ordningsregler. Vi vill att du ska vara delaktig i att skapa en effektiv och säker arbetsplats samt ha rätt förutsättningar för att trivas idag och imorgon.

Eftersom vi har ett högt säkerhetstänk och värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare utför vi slumpvisa drogtester på vår arbetsplats.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid 40 tim/vecka, 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstid är förlagd till kvällstid med helgkörning. Vi tillämpar rutinmässiga bakgrundskontroller och personlighetstest i samband med rekryteringen.

Det här förväntar vi oss
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt. Du behöver också ha tidigare erfarenhet av lastbilskörning med körkort klass CE samt digitalt förarkort och yrkeskompetensbevis (YKB).

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.

Erfarenheter och kunskaper
Krav:
 • CE-körkort
 • Digitalt förarkort
 • YKB
 • ADR 1.3
Meriterande:
 • Vana från tempererad distribution av livsmedel
 • Truckkort
Det här erbjuder vi
Hos Dagab blir du en del av ett sammansvetsat team av kollegor som arbetar i ett samhällsviktigt uppdrag med fokus på hållbarhet. Det är viktigt för oss med såväl bra balans mellan jobb och privatliv, som goda ergonomiska förutsättningar och möjlighet att växa inom både din roll och i organisationen.
 • Pension & försäkringar enligt kollektivavtal
 • Rabatt hos våra kedjor och butiker
 • Utbildning och utveckling via vår interna akademi
 • Gym, friskvårdsbidrag och subventionerad massage
 • Personalmatsal med subventionerad lunch och gratis frukt
Omfattning: 100%

Tillträde: Enligt överenskommelse med möjlighet till omgående start.

Arbetstider: 40h/vecka. Arbetstiden är förlagd på kvällstid med helgkörning enligt schema.

Lön: Konkurrenskraftig fast lön, OB och möjlighet till övertidsersättning.

Plats: Industrigatan 22, Hässleholm

Profilbeskrivning:

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Patrik Bengtsson, Patrik.bengtsson@dagab.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2022-12-11. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Dagab Inköp & Logistik

Dagab driver och utvecklar koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet. Dagab omsätter drygt 48 miljarder kronor (2020) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista.
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Logistik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!