Teamledare Butiksbyggnation

Teamledare Butiksbyggnation

.style00 {
font-family:Arial;
font-size: 20pt;
}
.style3 {
font-family: Arial;
font-size: 12pt;
}
.style5 {font-family: Arial; font-size: 10pt; }

Vi söker en Teamledare Butiksbyggnation, som med utgångspunkt i vår mission; Att förgylla konsumentens vardag, kommer att vara övergripande ansvarig för etablerings- och ombyggnadsprojekt i butiker inom City Gross.

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar självständigt för att planera och genomföra etablerings- och ombyggnadsprojekt i butiker inom City Gross. Vi har butiker från Trelleborg i söder till Sundsvall i norr så arbetet innebär periodvis frekventa resor och övernattningar.

Du kommer att ha nära kontakt med både interna och externa resurser, såsom kollegor från andra avdelningar, byggare, entreprenörer och fastighetsägare, därför är det viktigt för oss att du är bra på att bygga relationer. Du kommer även att ha visst personalansvar för den personal som ingår i de interna byggteamen.

I det dagliga jobbar du med projektering och ombyggnadsförberedelser, upphandling av inredning, utrustning och inventarier och är även viktig som coach och bollplank gentemot byggteamen vid det fysiska genomförandet i butik.

Din bakgrund

Vi söker dig som med stor passion är van att leverera gott resultat i samarbete med många olika aktörer. Flexibilitet samt en vana i att hantera många typer av uppdrag parallellt är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Arbetet kräver att du är strukturerad och ordningsam, har förmåga att driva dina team och är duktig på att hålla deadlines.

Du behöver även ett gott ekonomiskt sinne och datorvana då du ansvarar för både upprättande och efterlevnad av budget i varje enskilt projekt.

Vi ser gärna att du har byggteknisk erfarenhet. Eftergymnasial utbildning är meriterande. Om du dessutom är orienterad i dagligvaruhandeln är detta ett plus.
Körkort klass B krävs.

Vi erbjuder

Du kommer tillhöra Konceptavdelningen inom affärsområde City
Gross och vara omgiven av ett entusiastiskt gäng som hellre ser möjligheter än problem! Tjänsten är på heltid med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Hässleholm.

Vi erbjuder ett spännande, utvecklande och varierande jobb i ett expansivt och dynamiskt familjeföretag med stora planer för framtiden. Vi erbjuder bra villkor och för rätt person finns goda möjligheter till avancemang och en framtida karriär inom företaget.
Vi har starka värderingar och det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa och har dem som utgångspunkt i ditt arbete:
  • Vi skapar vinst som ger oss resurser
  • Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
  • Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
  • Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info