Spacekoordinator

Spacekoordinator

Till City Gross supportkontor söker vi en Spacekoordinator Färskvaror för ett Vikariat
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Rollen som Spacekoordinator innebär
Som Spacekoordinator Färskvaror är ditt ansvar är att administrera och koordinera arbetet med planogram och space för våra City Gross butiker. Syftet med rollen är att skapa matinspiration och en inspirerande kundupplevelse genom att disponera varorna på bästa möjliga sätt i butiken. I rollen kommer du arbeta nära vår spacekoordinator för torra varor och du samverkar med avdelningens Säljledare samt våra City Gross butiker. Detta vikariat är en fantastisk möjlighet att utforska arbetet bakom kulisserna i en butikskedja.

I Rollen ingår:
  • Administrera City Gross planogrambeställningar med Inköpsorganisationen tillsammans med Säljledare/Säljkoordinator.
  • Administrera rätt antal och storlekar på planogram samt vara delaktig för arbetet med implementering i butik.
  • Sammanställa projektuppgifter samt uppgifter som behövs inom integrationen
  • Aktivt deltaga i den internt löpande informationen gällande space och planogram
Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig fram till januari 2023. Du rapporterar till Chef Säljledare Färskvaror och ingår i Teamet Försäljning Färskvaror. Tjänsten är placerad på City Gross supportkontor i Hässleholm.

Vi Söker
För att lyckas i rollen som Spacekoordinator tror vi att du är en person med god administrativ vana. Troligtvis har du tidigare erfarenhet av arbete i någon administrativ roll. Du trivs med att planera och strukturera ditt arbete och ser fördelarna med struktur för att arbeta effektivt med hög noggrannhet. Rollen kräver samverkan mellan flera olika delar i vår organisation. Därför tror vi du är en person som trivs att arbeta såväl självständig som tillsammans med andra och bidrar aktivt till ett gott samarbete. Vi ser även att du är en person som alltid eftersträvar att skapa lösningar som är bäst för våra kunder, även om det innebär att lösningarna kräver mer av oss.

Utbildning/Kvalifikationer
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Erfarenhet av tidigare arbete i en administrativ och koordinerande roll
  • Erfarenhet från dagligvaruhandeln är meriterande
  • Erfarenhet av arbete inom kategori, sortiment eller space är meriterande
Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Heltid

Anställningsform: Vikariat t o m januari 2023

Sista ansökningsdag: 19 augusti 2022

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (2 dagar kvar)