Facility Manager - fastighet

Facility Manager - fastighet

.style00 {
font-family:Arial;
font-size: 20pt;
}
.style3 {
font-family: Arial;
font-size: 12pt;
}
.style5 {font-family: Arial; font-size: 10pt; }

Vi söker en Facility Manager med inriktning fastighet, som med utgångspunkt i vår mission; Att förgylla konsumentens vardag, kommer att vara "spindeln i nätet" kring allt rörande fastighetsfrågor och fastighetsinstallationer, varukyla och energifrågor inkl. avtal och elhandel inom City Gross.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter rör områdena:
Fastighet - drift och underhållsfrågor kring V/A, ventilation och komfortkyla, belysning, energiåtervinning och debiteringsfrågor mm.
Varukyla - upphandling och underhåll av kylteknik
& kylmöbler, driftsoptimering och övervakning.
Energi - elavtal, elhandel och elnätsfrågor samt uppföljning.

I det dagliga arbetet är du den självklara interna experten och resursen vid upphandlingar och besiktningar av fastighetsinstallationer och varukyla men lägger också stor del av din tid på energifrågor, intern benchmarking och uppföljning av ingångna avtal och överenskommelser.
Du kommer att ha nära kontakter med både byggare, entreprenörer, fastighetsägare och förvaltare såväl som interna resurser och beslutsfattare.

Vi har butiker från Trelleborg i söder till Sundsvall i norr så arbetet innebär periodvis resor och övernattningar inom Sverige.

Din bakgrund

Vi söker dig som med stor passion är van att leverera gott resultat i samarbete med många olika aktörer. Flexibilitet samt en vana i att hantera många typer av uppdrag parallellt är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Arbetet kräver att du är strukturerad och ordningsam, är en slipad förhandlare med tydlig kravställning och är van att hålla deadlines. Du behöver även ett gott ekonomiskt sinne och datorvana då du ansvarar för löpande uppföljning och rapportering av drift & underhållskostnader inom ditt ansvarsområde.

Vi vill att du har en eftergymnasial utbildning och byggteknisk erfarenhet. Om du dessutom är orienterad i dagligvaruhandeln är detta ett plus.
Körkort klass B krävs.

Vi erbjuder

Du kommer tillhöra Konceptavdelningen inom affärsområde City
Gross och vara omgiven av ett entusiastiskt gäng som hellre ser möjligheter än problem!
Tjänsten är
på heltid och du utgår från vårt huvudkontor i Hässleholm.

Vi erbjuder ett spännande, utvecklande och varierande jobb i ett expansivt och dynamiskt familjeföretag med stora planer för framtiden. Vi erbjuder bra villkor och för rätt person finns goda möjligheter till avancemang och en framtida karriär inom företaget.
Vi har starka värderingar och det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa och har dem som utgångspunkt i ditt arbete:
  • Vi skapar vinst som ger oss resurser
  • Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
  • Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
  • Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bergendahls.se/
Sista ansökningsdag 27 jan (3 dagar kvar)