Har du lust att axla ett av branschens mest spännande och utmanande jobb? Sveriges Färskaste Matbutiker söker dig som tillsammans med driftorganisationen vill ta våra butiker och dess drift till nya höjder!

City Gross söker Driftschef
Som Driftschef är det ditt självklara fokus att stärka våra butikers position på marknaden och utifrån våra kunders behov styra verksamheten.

Du har ett tydligt kommersiellt arbetssätt och ansvarar för att utveckla försäljning, effektivitet och driftsstyrning i våra butiker.

Du har det totala övergripande ansvaret för samtliga City Gross-butiker och dess underställda chefer och medarbetare. Du arbetar med frågor såsom försäljning, löpande drift, personal och säkerhets frågor, varuhantering, investeringar och arbetsmiljöfrågor. Till din hjälp har du en Driftsledningsgrupp bestående av direktrapporterande regionchefer som du leder och följer upp för att säkerställa ett effektivt arbete med rätt frågor och butiker.

En naturlig del av ditt arbete är att hålla dig uppdaterad med vad som sker på marknaden och olika trender som kan påverka vår verksamhet i framtiden.

Du rapporterar till City Gross VD och sitter i ledningsgruppen.

Dina arbetsuppgifter består övergripande av
  • Personalansvar och utveckling av medarbetare
  • Sätta affärs och säljplaner för City Gross regioner och butiker
  • Leda och driva kostnads och bemanningsbudget för hela driftsorganisationen
  • Leda driftorganisationen utifrån bolagets affärsplan, strategier och övriga riktlinjer samt lag och avtal
  • Utifrån nyckeltal och statistik initiera utvecklingsprojekt samt arbeta med löpande förbättringsarbete
  • Agera sammanhållande länk mellan driften och marknads- och inköpsorganisationen och säkerställa rätt actions på beslutade aktiviteter
  • Följa upp och säkerställa ett genomförande hela vägen till kunden
Dina kvalifikationer
Vi tror att du är en person med mångårig erfarenhet från detaljhandel och från arbete i ledande positioner. Det är ett krav att du har erfarenhet från liknade tjänst där du är van att leda chefer som leder chefer. Vi tror att du som person har lätt för att kommunicera och tycker om att skapa nätverk på olika nivåer. För oss är det viktigt att du gillar att skapa "affärer" och samtidigt har förmågan att arbeta strategiskt och långsiktigt när det behövs. Du har en relevant utbildningsbakgrund med fokus på ekonomi och handel.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du en nyckelroll på ett familjeägt företag med kunden i fokus. Vi är i stark utveckling och du har som Driftschef en stor möjlighet att påverka vår resa framåt.

Din placering är på vårt huvudkontor i Hässleholm. Resor är ett frekvent inslag i din vardag. Du behöver därmed ha körkort.

Din ansökan vill vi ha senast den 8 november. För frågor om tjänsten, kontakta HR chef Helena Holmqvist på 0732-525432.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (11 dagar kvar)