Sommarvikarierande CE-chaufförer till Christer L Samuelsson

Sommarvikarierande CE-chaufförer till Christer L Samuelsson

Är du en nattuggla som trivs med ett självständigt arbete? OnePartnerGroup Skåne söker nu till vår samarbetspartner Christer L Samuelsson en sommarvikarierande distributionschaufförer för nattkörning!

Dina arbetsuppgifter

Du utgår från Hässleholm i början på skiftet. Du kör kyl- och frysdistribution där höga krav ställs på noggrannhet, service och en härligt positiv inställning. Som nattchaufför ansvarar du för på- och avlastning samt utkörning till kund.

Din profil

Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och har en yrkesstolthet som distributionschaufför. Som ansiktet utåt gentemot kunder ser vi gärna att du behärskar det svenska språket väl och har ett serviceinriktat förhållningssätt. Du trivs i en ansvarstagande roll och du har ett strukturerat arbetssätt.

För att vara aktuell för tjänsten som lastbilschaufför krävs att du har:
  • CE-behörighet
  • Truckkort A + B
  • YKB
  • Digitalt förarbevis
Meriterande är om du tidigare har arbetat med livsmedelsdistribution.

Tjänsten är ett sommarvikariat mellan v.23 - v.32, arbetstiden är förlagd på heltid under natten fördelat på 3arbetsdagar/vecka. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 juni 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Familjeföretaget Christer L Samuelsson AB verkar ända från Mälardalen i norr till Skåne i söder. De har drygt 100 anställda runt om i landet, med sitt huvudkontor i Växjö. Christer L Samuelsson AB är transportör inom Alwex som ägs av 80 delägare.