Project Engineer / Projektingenjör / Maskiningenjör

Project Engineer / Projektingenjör / Maskiningenjör

Har du erfarenhet från processindustrin som maskiningenjör eller projektingenjör? Vi söker dig som har ett högt tekniskt kunnande och drivet för ständiga förbättringar. Du trivas med att vara delaktig i problemlösning, projektsupport samt eventuellt driva mindre projekt. Du kommer vara en del av ett team som arbetar i en verksamhet som i sin tur har en inverkan på hur vi mest effektivt använder våra naturresurser.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Johnson Matthey.

Om företagetJohnson Matthey är en global ledare inom vetenskap som möjliggör en renare och friskare värld. Med över 200 års varaktigt engagemang för innovation och tekniska genombrott förbättrar JM funktionen, prestandan och säkerheten i deras kunders produkter. Deras vetenskap har en global inverkan inom områden som utsläppssnåla transporter, läkemedel, kemisk bearbetning och att använda planetens naturresurser på effektivast sätt.

JM Formox tillhör divisionen Efficient Natural Resources och är världsledande inom formaldehydteknik. De utvecklar och tillverkar katalysatorer, levererar kompletta anläggningar och ger teknisk support till kunder världen över.

ArbetsuppgifterSom Projektingenjör ansvarar du för att tillhandahålla support inom projekt och processer. Du är även behjälplig i att ta fram ritningsunderlag underlag inför förändringar och beställningar. Du bidrar med ständiga förbättringar samt arbetar i hela processflödet från idé, lösning, installation och planering till driftsättning av system. Du har fullt ägandeskap i de mindre projekten som du driver. I din roll arbetar du verksamhetsnära och för en tät och kontinuerlig dialog med andra delar av organisationen, såsom R&D, produktion, underhåll och aktuella underentreprenörer. Karaktären av de projekt som du arbetar med varierar men det kan vara allt från att göra ändringar i en maskin till att bygga om rörledningar. Du är operativ i din roll, vilket kräver din närvaro och ditt engagemang ute i fabriken och hos medarbetarna. Genom att vara operativ ökar du förhoppningsvis din förståelse för den löpande verksamheten och då även möjligheten att kunna identifiera förbättringsområden. Du rapporter direkt till företagets Engineering Manager som också är placerad i Perstorp.

Formella krav
  • Maskiningenjör (BSc eller MSc) alternativt flerårigerfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet och praktiskt arbete med CAD (Plant 3D eller Inventor)
  • Kunskap och erfarenhet inom rådande lagar och regler i Sverige
  • Tidigare erfarenhet av processindustri
  • Förståelse för konstruktionsmaterial
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
Vi ser att en av dina styrkor är att du duktig på att lyssna på andras idéer och åsikter och på så sätt skapar du förtroende hos dina kollegor. Vilket leder till att du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Du tycker att det är viktigt att låta alla komma till tals och fångar in input från olika håll. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv. Du tycker att det är stimulerande att ständigt vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner. Vi tror att du får energi av att umgås med nya människor och trivs med att ha många kontaktytor. Du har lätt för att fatta både snabba och mer avgörande beslut, även under svåra omständigheter. Vidare motiveras du av att sätta igång projekt och vill inte lämna något problem olöst.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Perstorp
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektingenjör, Maskiningenjör, Meknanikingenjör, Processingenjör, CAD, Project Engineer, Plant 3D, Inventor, Processindustri, Tillverkningsindustri, Kemi, Projektledning, Tekniskt arbete, Civilingenjör, Högskoleingenjör, Perstorp, Skåne
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!