Account Manager

Account Manager

Har du tidigare erfarenhet av försäljning och är redo för att ta nästa steg i din karriär? Vill du dessutom arbeta på ett företag som är ledande inom sin bransch? Hos JAPE erbjuds du i rollen som Account Manager ett stort eget ansvar och möjlighet att påverka företagets fortsatta tillväxtresa!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos JAPE.

Om företaget

JAPE Produkters målsättning är att skapa mervärde för sina kunder genom att erbjuda funktionella produkter för växande problem i och på fastigheter. JAPE erbjuder ett brett sortiment inom bekämpning av påväxt, rengöring och tillbehör. En av deras mest välkända produkter är Grön-Fri.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager arbetar du med att skapa nya och långsiktiga kundrelationer. Du innehar kundansvar och ditt försäljningsarbete kretsar kring att identifiera affärsmöjligheter och skapa mervärde gentemot kund. Du för självständigt dialoger med dels existerande men huvudsakligen potentiella kunder för att på bästa sätt tillgodose deras behov samt utöka försäljningen och marknadsföringen av JAPEs produkter. På central nivå förhandlar du priser och avtal samt ser över säljstrategier och skapar långa säljplaner.

JAPEs kontor ligger i Hässleholm men du ges möjlighet att utgå från valfri ort. Det kan förekomma mycket resor i tjänsten, vilket beroende på din geografiska placering kan innebära övernattning någon/några nätter i veckan.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Några års erfarenhet från en säljande roll, gärna från liknande bransch
* Goda kunskaper svenska i tal och skrift
* Dokumenterad erfarenhet av förhandlingar på centralnivå
* B-Körkort

För rollen som Account Manager söker vi dig som har förmåga att se affärers långsiktiga betydelse och resonerar utifrån ett strategiskt perspektiv. Vi söker dig som snabbt kan skapa förtroende och är en duktig relationsbyggare. Du behöver trivas i en roll med stora kontaktytor som uppskattar att spendera din tid ute på vägarna och hos kunder. Du trivs med att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du uppmanas i rollen att komma med idéer och trivs att arbeta i en innovativ miljö där du får möjlighet att utmana och förändra. Vidare är du kommunikativ och prestigelös. För att verkligen lyckas behöver du ha ett starkt engagemang och stort eget driv.

Övrig information

Start: Q1 2023
Plats: Nationellt, Hässleholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, utesäljare, företagssäljare, Account, Account manager, Nationellt, Nationell Account manager, JAPE, Sverige, Skåne, heltid

Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 27 jan 2023 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.