VS-montör till Bravida i Hässleholm

VS-montör till Bravida i Hässleholm

Bli en i vårt gäng!

Är du en serviceinriktad och engagerad VS-montör som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Bravidas VS-avdelning i Hässleholm befinner sig just nu i en expansiv fas med många spännande och utmanande projekt. Vill du bli en del av vårt team? Ansök redan idag!

Om jobbet

Som VS-montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i stora och i små uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Du kommer ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

På vår VS-avdelning är vi idag 14 stycken medarbetare som värdesätter ett väl utfört arbete och goda kundrelationer samtidigt som vi tillsammans skapar ett gott arbetsklimat där vi trivs och har roligt.

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS-montör. B-körkort är ett krav. Meriterande är giltiga intyg för Säker Vatten, Heta Arbeten, Lödlicens, Liftkort, Fallskydd mm.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Vad erbjuder vi dig?

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Läs mer om Bravida: www.bravida.se

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 31 maj 2021. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du ansöker genom att skicka in ditt CV och personliga brev.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (24 dagar kvar)