Laseroperatör till Bjärnums Stålprodukter

Laseroperatör till Bjärnums Stålprodukter

Bjärnums stålprodukter förstärker sin produktion med ytterligare en laseroperatör.

Arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara laseroperatör. Du kommer tillsammans med din grupp att ansvara för att optimera skärplaner, planering utav jobb, ladda maskinen med material, mätning och plockning utav skurna detaljer och mottagning utav råmaterialleveranser. Övriga arbetsuppgifter inom företaget kan förekomma.

Din bakgrund:
Vi söker just nu en erfaren laseroperatör för start omgående. Vi ser gärna att sökande har verkstadsteknisk utbildning och/eller erfarenhet inom yrket. Goda kunskaper inom ritningsläsning och laserprogrammering. Erfarenhet av att arbeta med Bystronics lasermaskiner är ett plus. Truckkort är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du som söker är noggrann och kvalitetsmedveten, flexibel, behärskar svenska i tal och skrift och ser varje arbetsdag som en ny utmaning. Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Ansökan:
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast 31 oktober 2020. Önskas mer information om tjänsten vänligen kontakta produktionschef, kontaktuppgifter nedan.

Produktionschef
Ola Christensson
0451-77 58 61
ola.christensson@stalprodukter.se
Mer info
Kontaktperson Ola Christensson
Telefon 0451-77 58 61
Email Mejla Ola Christensson
Område Hässleholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bjärnums Stålproduker är ett privatägt verkstadsföretag med en omsättning på ca 40 Mkr/år och är 35 anställda. Bjärnums Stålprodukter är legotillverkare utav laserskärning, svetsning, stansning samt kant- och rörbockning. BSAB har även ett eget sortiment och utveckling utav rull- och pallcontainers för varuhantering.