Semestervikarier till Bergendahls Varuförsörjning

Semestervikarier till Bergendahls Varuförsörjning

Vi söker just nu sommarvikarier under perioden v22 - v33 till Bergendahls i Hässleholm. Du erbjuds en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar.

Dina arbetsuppgifter
Bergendahls varuförsörjning består av avdelningarna Inköpsplanering, Autoorder/Prognos och Kundcenter. Inköpsplanerings primära uppgift är att dagligen köpa in varor till våra lagerterminaler för parti- och e-handeln. De har även ett tätt samarbete mellan leverantörer och interna kontakter för att säkra upp att det finns rätt varor i rätt mängd på lagret.

Autoorder ansvarar för att köpa in varor till våra egenägda butiker inom vårt Autoorder-sortiment och se till att hålla ett optimalt varuflöde för att säkra upp tillgängligheten av varor i butik, minska svinnet och hjälpa butiks-/lagerdriften. Kundcenters huvudsakliga arbetsuppgift är att ge våra kunder, både företagskunder och konsumentkunder, service och information avseende frågor om produkter, leverans och system.

Din bakgrund
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom logistik/varuförsörjning eller relevant utbildning inom området.

Med hänsyn till den dialog och kontakt du kommer ha med externa samt interna kontakter ser vi gärna att du är en god kommunikatör i tal såväl som skrift. Du trivs med att ta ansvar för ditt arbete och har ett strukturerat och noggrant förfarande i ditt dagliga arbete. Du har en god datorvana och behärskar
Officepaketet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar.
Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.
  • Vi skapar vinst som ger oss resurser
  • Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
  • Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
  • Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet
Din ansökan
Om du har specifikt önskemål till en av avdelningarna så skriv det i ansökan.

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2019! Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post, utan endast via nedanstående länk.
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.bergendahls.se
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett av Sveriges största detaljhandelsföretag och hos oss kan du
arbeta med dagligvaror (på City Gross eller EKO), mode (på Glitter) eller heminredning (på Granit eller Duka) antingen i butik eller i någon av våra stödfunktioner som t ex design/sortiment, inköp eller administration i Sverige eller utomlands.

Bergendahls är ett decentraliserat företag där vi styr med värderingar och mycket grundläggande policies. Vi vill stimulera självständighet och entreprenörsskap, varför varje affärsområde själv anpassar sin verksamhet till det som bäst stimulerar deras affärer och medarbetare, men alltid med våra värderingar som en stabil grund.