Lagerarbetare - Semestervikariat, deltid 2020

Lagerarbetare - Semestervikariat, deltid 2020

Lagerarbetare - Semestervikariat deltid, 2020

Bli den första länken i varans väg ut till butik.

Inom Logistik & Varuförsörjning arbetar vi efter visionen "Fulla hyllor, Varje dag, Året om". Detta innebär att vi ska stärka våra butikers konkurrenskraft genom att kostnadseffektivt säkra fulla hyllor varje dag, året runt. Detta uppnås genom ett kommersiellt tänkande, en miljömässig hänsyn och en helintegrerad syn på varuflödet.

Inom Logistik har vi bl a lagerterminalerna i Hässleholm och där arbetar cirka 500 lagermedarbetare inom sortimenten Kolonial, Kylt & Fryst, Special och Transport i en terminalverksamhet som pågår dygnet runt.

Bergendahls kan erbjuda en arbetsplats som sätter trivsel, arbetsmiljö och mångfaldsarbete i fokus. Vi har myntat begreppet "ombryddhet" och har det som en vägledande riktning för våra värderingar. Vi bryr oss om vår omvärld samt människorna och naturen i den. En vanlig inkörsport till en karriär på Bergendahls är att börja på lagret som orderplockare. Nu söker vi semestervikarier som kan ersätta vår ordinarie personal under perioden v.26-v.33. Arbetet är förlagt på deltid och arbete på lördagar ingår i schemat. Som lagermedarbetare hos oss kan du förvänta dig en professionell introduktion och utbildning via vårt mentorsprogram.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att plocka varor till våra kunder med hjälp av röstplock samt plocktruck. Arbetet utförs manuellt vilket innebär en hel del fysiska arbetsmoment, många lyft och högt tempo. Eftersom vi lagerhåller kolonial-, kyl- och frysvaror blir det stora temperaturskillnader mellan de olika avdelningarna (- 26ºC - + 18ºC). Som semestervikarie förväntas du kunna arbeta på lagrets alla avdelningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad och som har lätt för att skapa goda relationer till dina arbetskollegor. Utöver detta är du punktlig, pålitlig och har lätt för att hålla motivationen uppe vid självständigt arbete. Hög arbetsmoral och noggrannhet är viktigt för oss. Har du dessutom lätt för att samarbeta och gillar att arbeta mot uppsatta mål så kommer du att trivas på vårt lager. Tidigare erfarenhet från lager och/eller butik samt körkort B ses som meriterande men är inte ett krav. "Våga vara annorlunda" - Vi tillämpar ett inkluderande synsätt och eftersträvar mångfald ur alla aspekter!

Kravspecifikationer

För att arbeta på lagret måste du ha fyllt 18 år. För att kunna ta till dig vårt utbildningsmaterial och säkerhetsinstruktioner behöver du kunna tala och läsa svenska (lägsta nivå SFI D). Arbetet på lagret är tungt och repetitivt så det är därför viktigt att du inte har några besvär med leder, rygg, nacke eller axlar. Du har därför god fysik och klarar tunga lyft.

Eftersom vi värnar om en god arbetsmiljö för våra medarbetare utför vi slumpvisa drogtester på vår arbetsplats. Bergendahls Food tillämpar även rutinmässiga bakgrundskontroller samt referenstagning under rekryteringsprocessen.

Intresserad

Känns detta som ett arbete för dig? Skicka då in en komplett ansökan (bifoga både CV och personligt brev). Ansökan tas endast emot via vår hemsida www.bergendahls.se/lediga-jobb. Klicka på "sök tjänsten". Dina uppgifter sparas i vår kandidatdatabas i 6 månader. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Bergendahl Food AB
Hemsida http://www.bergendahls.se/
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett av Sveriges största detaljhandelsföretag och hos oss kan du
arbeta med dagligvaror (på City Gross eller EKO), mode (på Glitter) eller heminredning (på Granit eller Duka) antingen i butik eller i någon av våra stödfunktioner som t ex design/sortiment, inköp eller administration i Sverige eller utomlands.

Bergendahls är ett decentraliserat företag där vi styr med värderingar och mycket grundläggande policies. Vi vill stimulera självständighet och entreprenörsskap, varför varje affärsområde själv anpassar sin verksamhet till det som bäst stimulerar deras affärer och medarbetare, men alltid med våra värderingar som en stabil grund.