Bergendahls Food AB söker en chaufför till vårt Eget Åkeri i Hässleholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Dina arbetsuppgifter

Bergendahls Foods Transportenhet har i dagsläget 12 egna lastbilar med släp. Våra lastbilar levererar varor till butiker i södra Sverige. Chaufförerna tjänstgör 40 tim/vecka, fördelat på 10 tim/dag - 4 dagar/vecka alternativt 8 tim/dag - 5 dagar/vecka. Obekväm arbetstid kan förekomma.

Din bakgrund

Du ska ha CE-körkort, truckkort, digitalt förarkort och YKB samt dokumenterad erfarenhet av chaufförsarbete. Du är en noggrann och positiv person som har lätt för att samarbeta. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vana från tempererad distribution av livsmedel är meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.
  • Vi skapar vinst som ger oss resurser
  • Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
  • Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
  • Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet
Din ansökan

Välkommen med din ansökan. Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt och allra senast den 15 april 2020. För att ansöka, klickar du dig vidare på ansökningsknappen.

Har du frågor, vänligen kontakta Erik Andersson, Chef Eget Åkeri, på mail erik.andersson@bergendahls.se , Patrik Bengtsson, Gruppchef Eget Åkeri, på mail patrik.bengtsson@bergendahls.se eller Roger Lagerkvist, Gruppchef Eget Åkeri, på mail roger.lagerkvist@bergendahls.se

Facklig kontakt: Handels, David Viljefrid, mail david.viljefrid@bergendahls.se

Bakgrundskontroll och referenstagning kan komma att genomföras i denna rekrytering.
Mer info
Kontaktperson Bergendahl Food AB
Telefon 0451-48000
Område Hässleholm
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Bergendahl Food AB
Hemsida http://www.bergendahls.se/
Sista ansökningsdag 15 apr 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett av Sveriges största detaljhandelsföretag och hos oss kan du
arbeta med dagligvaror (på City Gross eller EKO), mode (på Glitter) eller heminredning (på Granit eller Duka) antingen i butik eller i någon av våra stödfunktioner som t ex design/sortiment, inköp eller administration i Sverige eller utomlands.

Bergendahls är ett decentraliserat företag där vi styr med värderingar och mycket grundläggande policies. Vi vill stimulera självständighet och entreprenörsskap, varför varje affärsområde själv anpassar sin verksamhet till det som bäst stimulerar deras affärer och medarbetare, men alltid med våra värderingar som en stabil grund.