Lagerchef

Lagerchef

Dina arbetsuppgifter

I rollen som lagerchef ansvarar du för operativ drift av lagerverksamheten och den interna lagerlogistiken, in- och utlastning, returhantering samt har en nyckelroll i optimering av verksamheten genom ständiga förbättringar och strategiskt skapade förutsättningar för en förbättrad lagerstruktur. Lagerchefen ansvarar för företagets samtliga truckar och trucktransporter.

Att driva de investerings- och förbättringsprojekt som beslutats för avdelningen är en självklar uppgift för dig. I din roll som lagerchef kommer du att ha personalansvar för ca 15 medarbetare som du med engagemang och delaktighet leder mot ökad effektivitet i lager- och logistikhanteringen.

Din bakgrund/Dina egenskaper

För att lyckas i denna tjänst tror vi att du har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom lager/logistik. Erfarenhet av liknande befattningar, gärna från automotivbranschen, tillverknings-eller processindustrin, där du arbetat med optimering av lagerflöden och processer, samt erfarenhet av att arbeta i produktionssystem baserade på LEAN och ständiga förbättringar är mycket meriterande. Dina goda ledaregenskaper är väl dokumenterade.

Du är trygg i att arbeta självständigt, men du har också lätt för att samarbeta med andra.

God förmåga att prioritera arbetsuppgifter utifrån behov och att hålla deadlines är en självklarhet för dig. Du är en person som sätter Backer AB:s övergripande mål i centrum för ett bra resultat.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, du ska vara en trygg och tydlig ledare som arbetar för att skapa trivsel och gemenskap.

Information och kontakt

Tjänsten som lagerchef är på heltid, arbetstiden är förlagd till dagtid. Med tanke på att produktionen kan pågå under dygnets alla timmar behöver du hitta en struktur avseende din arbetstid och emellanåt även vara tillgänglig vid andra tider.

Anställningen är en tillsvidareanställning hos Backer AB.

Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2022-08-21.

För mer information eller frågor, kontakta Tomas Nilsson på telefon 0451-70 74 81.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Tomas Nilsson
Telefon 0451-7074 81
Område Hässleholm
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Backer AB ingår i den svenska börsnoterade värmekoncernen NIBE Industrier och sysselsätter ca 325 personer inom utveckling, tillverkning och försäljning av intelligenta lösningar för elvärme och energireglering. Vi bedriver verksamhet på två orter i Sverige, Sösdala i Skåne och Kolbäck i Västmanland. Backer Ab i Sösdala är beläget 5 minuters promenad från Pågatågsstationen. Enheten i Sösdala utgör tillika huvudkontor för affärsområdet NIBE Element, vars verksamhet omfattar ca 70 enheter förlagda i Europa, Asien, Australien samt Nord- och Centralamerika.

Våra lösningar levereras till kunder inom flera olika branscher och fungerar som en viktig del, antingen i våra kunders färdiga produkter, eller i våra kunders tillverkande processer.

Kraven på våra lösningar är högt ställda, och flera av våra kunder är att anse som ledande inom sina respektive segment. Vår långsiktiga strategi är att tillverka hållbara energilösningar i världsklass och därigenom bidra till omställningen mot ett mer hållbart samhälle och minskat koloxidavtryck. Vi ser vårt miljöansvar i hela förädlingskedjan och strävar efter att minska produkternas miljö- och klimatpåverkan under hela livscykeln, för såväl dagen som kommande generationer.

Vi behöver nu förstärka vårt team med en Lagerchef.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.