Automationsinstallatör

Automationsinstallatör

Du kommer att ingå i en grupp som består av både erfarna medarbetare och de som är nyare i sina yrkesroller. Vi vill att du har flera års erfarenhet att av el- och automationsbranschen. Du ska ha lätt för att organisera och leda andra i ditt arbete. Eftersom det ofta är högt tempo och korta installationstider, så är det viktig att det flyter på. Övervägande del av arbetet kommer ske ute hos kund.

Bakgrund
Du ska ha en dokumenterad erfarenhet inom området.

Personliga egenskaper
Du trivs med att arbeta målstyrt och självständigt, samtidigt som du är en lagspelare som gärna samverkar med dina kollegor. Du är trygg i dig själv och orädd för nya utmaningar. Vidare är du uthållig och tålmodig; att ta hand om kunden och att bygga långsiktiga relationer är en självklarhet för dig. Du kommer att bidra med arbetsvilja och arbetsglädje, och din drivkraft är att generera goda försäljningsresultat tillsammans med dina kollegor.
Mer info
Kontaktperson Jonas Olsson
Telefon 010-4720261
Email Mejla Jonas Olsson
Område Hässleholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.automationsteknik.com
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Automationsteknik – ingenjörskunskap på hög nivå!

Automationsteknik utför allt från tekniska konsulttjänster till "Turn-Key"-lösningar med huvudområdena inom process-, trä-, verkstads- och livsmedelsindustrin.

Vårt mål är att jobba nära och tillsammans med våra kunder och vår strategi är att vara en partner som skapar kundfördelar genom innovativa lösningar vilket också skapar konkurrensfördel för oss och kunden.

Vår kunskap gör det möjligt för er att utveckla er produktion! Många av våra projekt är utomlands, vilket gör att vi har lång erfarenhet när det gäller internationella projekt.

Automationsteknik är er industripartner när det gäller innovativa processer för industrin.