Automationsingenjör

Automationsingenjör

Du kommer att ingå i en grupp som består av både erfarna medarbetare och de som är nyare i sina yrkesroller. Vi vill att du har flera års erfarenhet att av el och automations branschen. Du ska ha lätt för att organisera. Att samarbeta är en självklarhet för dig. Ett flexibelt förhållningssätt är viktigt, då det kan uppstå behov att omprioritera de dagliga arbetsuppgifterna.
Vi vill att du har tidigare erfarenhet avSCADA, HMI, PLC-, Robot-programmering, Vision och industriella nätverk (mm).

Bakgrund
Du bör ha grundutbildning på minst gymnasienivå, gärna högskolenivå inom el-/ automationsområdet. Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Personliga egenskaper
Du trivs med att arbeta målstyrt och självständigt, samtidigt som du är en lagspelare som gärna samverkar med dina kollegor. Du är trygg i dig själv och orädd för nya utmaningar. Vidare är du uthållig och tålmodig; att ta hand om kunden och att bygga långsiktiga relationer är en självklarhet för dig. Du kommer att bidra med arbetsvilja och arbetsglädje, och din drivkraft är att generera goda försäljningsresultat tillsammans med dina kollegor.

Ansökan skickas till arbetssokande@automationsteknik.com

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Produktionschef
jonas.olsson@automationsteknik.com
010-472 02 61

Kontakt från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Jonas Olsson
Telefon 010-4720261
Email Mejla Jonas Olsson
Område Hässleholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.automationsteknik.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Automationsteknik startade 1994 och ingår sedan 1997 i Levinsgruppen. Verksamheten drivs i huvudsak från Levinsgruppens huvudkontor i Hässleholm. Vi är den kompletta leverantören och utför allt från tekniska konsulttjänster till en färdig produkt.

Företaget har runt 35 fast anställda ingenjörer och tekniker.

Affärsidé
Genom att vara en attraktiv arbetsplats med hög kompetens ska vi utveckla framtidens kompletta automationssystem i både process- och industriautomation och med professionella insatser åtgärda akuta produktionsproblem.

Vår strategi är att vara en partner som skapar kundfördelar genom innovativa lösningar vilket också skapar konkurrensfördel för oss och kunden.

Vårt mål är att på ett energibesparande sätt utveckla de bästa automationslösningarna i en bra och stimulerande arbetsmiljö och därigenom överträffa våra kunders förväntan.