Mekanikkonstruktör

Mekanikkonstruktör

Vi söker dig som arbetar med konstruktioner inom maskin- och robotapplikationer.

Bakgrund
Du bör ha grundutbildning på minst gymnasienivå, gärna högskolenivå inom området. Några års erfarenhet med liknande arbetsuppgifter är ett krav.

Personliga egenskaper
Du trivs med att arbeta målstyrt och självständigt, samtidigt som du är en lagspelare som gärna samverkar med dina kollegor. Du är trygg i dig själv och orädd för nya utmaningar. Vidare är du uthållig och tålmodig; att ta hand om kunden och att bygga långsiktiga relationer är en självklarhet för dig. Du kommer att bidra med arbetsvilja och arbetsglädje, och din drivkraft är att generera goda försäljningsresultat tillsammans med dina kollegor.

Ansökan skickas till arbetssokande@automationsteknik.com

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Produktionschef
jonas.olsson@automationsteknik.com
010-472 02 61
Mer info
Kontaktperson Jonas Olsson
Telefon 010-4720261
Email Mejla Jonas Olsson
Område Hässleholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.automationsteknik.com
Sista ansökningsdag 20 mars 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Automationsteknik
– ingenjörskunskap på hög nivå!


Automationsteknik utför allt från tekniska konsulttjänster till "Turn-Key"-lösningar med huvudområdena inom process-, trä-, verkstads- och livsmedelsindustrin.

Vårt mål är att jobba nära och tillsammans med våra kunder och vår strategi är att vara en partner som skapar kundfördelar genom innovativa lösningar vilket också skapar konkurrensfördel för oss och kunden.

Vår kunskap gör det möjligt för er att utveckla er produktion! Många av våra projekt är utomlands, vilket gör att vi har lång erfarenhet när det gäller internationella projekt.