Automationsingenjör

Automationsingenjör

Du kommer att ingå i en grupp som består av både erfarna medarbetare och de som är nyare i sina yrkesroller. Vi vill att du har flera års erfarenhet att av el och automations branschen. Du ska ha lätt för att organisera. Att samarbeta är en självklarhet för dig. Ett flexibelt förhållningssätt är viktigt, då det kan uppstå behov att omprioritera de dagliga arbetsuppgifterna.

Vi vill att du har tidigare erfarenhet av SCADA, HMI, PLC-, Robot-programmering, Vision och industriella nätverk (mm).

Bakgrund

Du bör ha grundutbildning på minst gymnasienivå, gärna högskolenivå inom el-/ automationsområdet. Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Personliga egenskaper

Du trivs med att arbeta målstyrt och självständigt, samtidigt som du är en lagspelare som gärna samverkar med dina kollegor. Du är trygg i dig själv och orädd för nya utmaningar. Vidare är du uthållig och tålmodig; att ta hand om kunden och att bygga långsiktiga relationer är en självklarhet för dig. Du kommer att bidra med arbetsvilja och arbetsglädje, och din drivkraft är att generera goda försäljningsresultat tillsammans med dina kollegor.

Ansökan skickas till arbetssokande@automationsteknik.com

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Produktionschef

jonas.olsson@automationsteknik.com

010-472 02 61

Kontakt från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Telefon 0104720250
Email Mejla Automationsteknik AB
Område Hässleholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.automationsteknik.com
Sista ansökningsdag 10 maj 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Automationsteknik
– ingenjörskunskap på hög nivå!

Automationsteknik utför allt från tekniska konsulttjänster till "Turn-Key"-lösningar med huvudområdena inom process-, trä-, verkstads- och livsmedelsindustrin.

Vårt mål är att jobba nära och tillsammans med våra kunder och vår strategi är att vara en partner som skapar kundfördelar genom innovativa lösningar vilket också skapar konkurrensfördel för oss och kunden.

Vår kunskap gör det möjligt för er att utveckla er produktion! Många av våra projekt är utomlands, vilket gör att vi har lång erfarenhet när det gäller internationella projekt.