Servicetekniker inom dentalutrustning till Kjell Gannby Dental

Servicetekniker inom dentalutrustning till Kjell Gannby Dental

Kjell Gannby Dental AB är ett familjeföretag som har funnits i 30 år med huvudkontor i Hässleholm som importerar, säljer och utför service på dentalutrustning. Företaget representerar Svensk Dentalservice i Skåne och i vissa delar av Blekinge. Kjell Gannby Dental AB är ett välkänt företag med mycket kompetenta medarbetare och ett stort kundfokus.

Läs mer om företaget på www.dentalservice.se

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att vara ansvarig för service och installationer av dentalprodukter hos både privatkliniker och folktandvård. Uppdragen kan vara förebyggande underhållsservice, validering, nyinstallationer samt service som har en mer akut karaktär. Dina kunder ringer direkt till dig när de är i behov av hjälp så dina dagar kan variera beroende på hur mycket akuta åtgärder som krävs, så det gäller att planera och prioritera. Dina kunder finns i Skåne och västra Blekinge. I tjänsten ingår resor över dagen då kunderna är utspridda över hela Skåne samt en del av Blekinge. Du utgår från kontoret i Hässleholm alternativt hemifrån din bostad.

Vem trivs här?
För att lyckas i rollen tror vi att du har en viss yrkeserfarenhet från tidigare inom teknisk service, gärna fältarbete och en utbildning inom el. Du behärskar Officepaketet väl och har inga problem att ta till dig instruktioner på engelska. Du har B-körkort och trivs med att vara på resande fot. Du tycker om att planera och styra din vardag och trivs när du får träffa nya människor och ha en varierande vardag. Praktisk problemlösning är det du vill jobba med och älskar att klura ut de bästa lösningarna. Du tar dig tid till att lyssna på kunden för att ge bästa tänkbara service. Om du känner igen dig då kan det här jobbet vara det som kommer att göra att du stortrivs.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
En heltidstjänst på ett stabilt företag med mycket frihet och omväxling i arbetet där du får möjligheten att träffa många trevliga kunder och arbeta tillsammans med kollegor som trivs ihop. Du kommer att erbjudas en tjänstebil och möjligheten att utgå både från kontoret i Hässleholm eller hemifrån. Goda möjligheter till utbildningar inom företaget och dessa sker främst utomlands i länder som exempelvis Tyskland, Italien, Frankrike och Danmark.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt dock senast den 5/12 2022. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. I en kvalitetssäkrad process kommer du att få besvara personlighetstester och logiska tester. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Ida Sjölin, Ida.Sjolin@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 5 dec 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid.

Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!