Studerande kundsupportmedarbetare

Studerande kundsupportmedarbetare

Vi söker en serviceinriktad student som vill arbeta extra på måndagar i Hässleholm. Du kommer att tillhöra ett sammansvetsat gäng på Bergendahls kundcenter. Missa inte chansen och sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Bergendahls är en av landets största familjeägda koncerner med dotterbolag inom dagligvaror, heminredning och mode med butiker i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Sydkorea. Just nu söker vi en kundsupportmedarbetare till Bergendahls kontor i Hässleholm som ska besvara mail och samtal på deras kundcenter. De behöver hjälp främst måndagar kl.15:00-22:00.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bergendahls. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Ge support till kunder via e-mail och telefon
  • Besvara produktfrågor och ge leveransinformation
Vi söker dig som
  • Studerar på högskola eller universitet och har minst ett år kvar av dina studier
  • Har erfarenhet av att arbeta i kundtjänst
  • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift då detta krävs i kommunikationen mot kunder
  • För att vara aktuell för uppdraget måste du vara tillgänglig måndagar eftersom det är då Bergendahls har behov
Som person är du strukturerad, noggrann och gillar att jobba effektivt utan att tumma på kvalitén. Du är beslutsam, driven och trivs med att jobba självständigt. Vidare är du social och tycker att det är viktigt att bidra till den goda stämningen på arbetsplatsen.

Övrig information
  • Start: Januari
  • Omfattning: Deltid, 1 dag/vecka (måndagar)
  • Placering: Industrigatan 22, Hässleholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bergendahls önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se