Förvaltare med passion för fastigheter till Riksbyggen i Hässleholm

Förvaltare med passion för fastigheter till Riksbyggen i Hässleholm

Ett av de bästa sätten att behålla eller till och med öka värdet på en förenings fastighet, är genom att ta väl hand om den. Detta ser Riksbyggen till att hjälpa sina kunder med. Vill du också vara med på resan att förvalta, utveckla och bli en del av familjen? Sök då tjänsten som förvaltare redan idag då start är omgående!

Information om uppdraget

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. De är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Verksamheten finns över hela landet och har ca 2 700 medarbetare. Academic Work söker nu för Riksbyggens räkning en ny förvaltare till kontoret i Hässleholm! I rollen som förvaltare arbetar du i ett nära samarbete med dina övriga kollegor på kontoret. Teamet i Hässleholm består av 6 kollegor i olika roller som exempelvis ekonomer, arbetsledare och fastighetsskötare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt av Riksbyggen.

Arbetsuppgifter

Som förvaltare är du bostadsrättsföreningens och fastighetsägarens förlängda arm och är den som har koll på fastighetens skick och renoveringsbehov. Du kommer arbeta i en rådgivande roll med många kundkontakter.

Du kommer exempelvis att:
 • Planera och genomföra övergripande tillsyns- och underhållsbesiktningar
 • Upprätta och revidera underhållsplaner
 • Analysera drifts- och underhållsbehov samt identifiera lönsamma investeringar
 • Säkerställa att ritningar för fastigheten är uppdaterade
 • Handlägga försäkringsfrågor och störningsärenden
 • Säkerställa att myndighetsbesiktningar och lagstadgade kontroller utförs
 • Utifrån kundernas behov identifiera och lyfta fram förslag till merförsäljning
 • Verka som stöd och bollplank till kundansvarig i dess rådgivande roll
I rollen ingår även uppdrag som ledamot i bostadsrättsföreningarnas styrelser. Detta innebär att du får en rådgivande roll och får delta på vissa styrelsemöten som oftast är lagda kvällstid. Detta kompenseras självklart med en i övrigt flexibel arbetstid. Tjänsten passar dig som söker en roll där du får arbeta brett och med många olika aspekter kopplat till teknisk förvaltning och som vill vara med och utveckla attraktiva bostadsmiljöer.

Vi söker dig som
 • Har en examen från universitet/högskola eller motsvarande med inriktning mot byggnads- och/eller fastighetsteknik
 • Har kunskap kring lagar och myndighetskrav för området
 • Har god förmåga att uttrycka sig val i saval tal som skrift i svenska och engelska
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med kundkontakt
 • Innehar körkort B samt tillgång till egen bil då resor till kontor och platser i regionen förekommer
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av styrelsearbete.

Som person trivs du med att arbeta självständigt under eget ansvar. Du har förmåga att vara affärsmässig och se kunders nuvarande och framtida behov. Vidare är det viktigt att du kan samarbeta på ett aktivt och lyhört sätt med såväl kollegor som kunder samt komma med förbättringsinitiativ.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, flexmöjligheter
 • Placering: Hässleholm med omnejd
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Hässleholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen finns över hela landet och företagets huvudsakliga verksamhet består av att utveckla och förvalta attraktiva bostadsmiljöer.