Servicetekniker

Servicetekniker

Hej och välkommen till ALT Hiss!

Vi är idag ett av landets ledande hissföretag med siktet inställt på fortsatt tillväxt, vill du vara med på resan?

Vi söker självgående servicetekniker till nordöstra Skåne

Om Jobbet
Tjänsten innebär att du utför förebyggande underhåll, reparationer och även viss modernisering på hissar, rulltrappor och portar. Du ingår i ett arbetslag som ansvarar för regionen och du har i detta arbetslaget egna hissar som just du ansvarar för.
Du är till stor del vårt ansikte utåt mot kunden och goda sociala egenskaper är därför viktiga.
Då felsökning och reparationer är en del av arbetet behöver du elkunskap och även en känsla för hur mekaniska komponenter arbetar och samverkar, hisserfarenhet är förstås meriterande. Tjänsten kräver B-körkort då du tillhandahålles servicebil. Jour ligger i tjänsten med en vecka per tillfälle.

Ett friare arbete under ansvar är svårt att hitta!
Känns det rätt att fortsätta karriären i ett expansivt företag med personalen som största tillgång för att ge kunden bästa service, skicka då din ansökan via Ansök Nu.

Om du vill veta mer, kontakta vår servicearbetsledare Greger Johansson på tel 0472-390 719.

Vi kommer att fortlöpande göra utvärderingar.

Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag med drag och där personalen är en av våra största tillgångar!
Mer info
Kontaktperson Greger Johansson
Telefon 0472-390 719
Område Hässleholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alt.se
Sista ansökningsdag 8 mars 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ALT Hiss är ett privatägt bolag med rötterna i djupaste Småland som 2019 firade 25-årsjubileum. Vi har egen produktion och ett av Sveriges bredaste hissprogram. Utöver nyinstallationer där vi i dag är en av de ledande aktörerna är eftermarknaden ett viktigt ben i vår verksamhet och vi växer stadigt även inom det området. Med en omsättning i koncernen på ca 300 milj och över 150 arbetskamrater har du en back up få förunnat i ett ändå litet och flexibelt bolag!