Reparatör/servicetekniker till Tubus System International

Reparatör/servicetekniker till Tubus System International

Till vårt huvudkontor i Mölnlycke söker vi nu en Service- och Reparationstekniker gällande kamerainspektionsutrustning men även övrig utrustning och specialmaskiner. Detta är ett varierande och fritt arbete för dig som gillar att ta isär och sätta ihop tekniska prylar, och har intresse för el och förstår hur man felsöker elprodukter.

Låter det som en beskrivning av dig och dina erfarenheter? Då kan det här vara jobbet för dig!

Om arbetet
Arbetet innefattar felsökning av elektronik, lödning (hål- och ytmonterat), byte av elektriska och mekaniska komponenter. Du kommer även att bistå den egna produktionen med tillverkning av kablage och montering av maskiner samt enklare programmering (uppladdning av mjukvaror).

Visst administrativt arbete förekommer då du tillsammans med kollegor ansvarar för hela arbetsflödet från godsmottagning, felanmälan, skapande av serviceorder samt avrapportering av utfört arbete. Även kundkontakt och tekniksupport förekommer.

Vi erbjuder
Du blir en del av ett väletablerat och personligt företag, och får en viktig roll för att vår produktion skall fungera. Du arbetar med kollegor som har stor kunskap om våra tekniska lösningar, utrustning och arbetsmetoder. Vi jobbar alltid med kvalitet som högsta prioritet i alla arbetsmoment och i vår utveckling, och ser därför ständigt över våra arbetsprocesser för att alltid ligga i framkant.

Kollektivavtal, pension, försäkringar, subventionerad lunch och friskvårdsbidrag är en självklar del av dina anställningsvillkor.

Om dig
För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du som person är prestigelös, lyhörd och kan arbeta självständigt. Du drivs av att göra ditt arbete noggrant och stå för god kvalitet och service. Du har erfarenhet av elektronik, lödning och ett gediget intresse för att förstå hur saker fungerar.

Du kanske har en bakgrund som elektronikreparatör, automationstekniker eller liknade roll.

Allra viktigast är dock din personlighet och att du har en vilja att utvecklas tillsammans med oss!

Då vi har verksamhet i Sverige och ytterligare länder i Europa behöver du utöver svenska kunna engelska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Tubus System International AB är moderbolag i Tubus System-koncernen. Företaget arbetar sedan 1998 med sin egenutvecklade metod för förnyelse av rörledningar från insidan. Metoden är miljövänlig och effektiv och bidrar till hållbara fastigheter. Tubus System finns idag etablerade i Sverige, Nederländerna, Tyskland och Italien.

Tubus System International AB med dotterbolag är en del av WBF-gruppen, med huvudkontor i Mölnlycke, strax utanför Göteborg. Gruppen tillhandahåller varierande renoveringslösningar för fastighetsägare, bostadsrätter, kommuner, landsting, statliga organ och myndigheter.

Läs mer: tubussystem.com och tubussystem.se
Mer info
Kontaktperson MyNetwork / Varbi
Email Mejla MyNetwork / Varbi
Område Härryda
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://tubussystem.varbi.com
Sista ansökningsdag 2 mars 2023 (33 dagar kvar)