Hoppa till innehåll
Swedavia logotyp

Extrajobb som Service- och drifttekniker

Ansök nu
Är du intresserad av ett lärorikt extrajobb? Kanske studerar du eller har studerat El, PLC Styr & reglerteknik, IT? Vi söker nu 4 service- och drifttekniker till Bagageanläggningen för timanställning på Göteborg Landvetter Airport.

Arbetet är främst under semestertider (jul/nyår/sommar/påsk etc) och även snabba inhopp vid vardagar och helger.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att delta i arbetet med att driva en flygplats i toppklass! Du kommer att arbeta i ett engagerat och ambitiöst team som ser till att vi har nöjda resenärer som lämnar och anländer till vår flygplats.

Dina arbetsuppgifter
Som service- och drifttekniker arbetar du bland annat med akut felavhjälpning/felsökning, återställning utav larm samt förebyggande- och periodiskt underhåll. Du arbetar både i kontrollrummet och i bagageanläggningen och kommer i kontakt med elinstallationer, styrsystem, mekanik och dess kringutrustning.

Tjänsten innebär även felavhjälpning av annan flygplatsspecifik utrustning som IT-infrastruktur i incheckningsdiskar/gater vid behov.

Din profil
Vi söker dig som...
  • har goda tekniska kunskaper och relevant utbildning, exempelvis inom el, PLC styr och reglerteknik
  • har goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift
  • kan ta dig till och från flygplatsen med bil då flygbussarna ej trafikerar vid oregelbundna tider som krävs för tjänsten
Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta med andra men är även bra på att arbeta självständigt och kan fatta dina egna beslut.

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare