Är du redo för ett ansvarsfullt sommarjobb på Göteborg Landvetter Airport?

Är du redo för ett ansvarsfullt sommarjobb på Göteborg Landvetter Airport?

Vi söker nu tre nya medarbetare som vill anta en ansvarsfylld nyckelroll som Koordinator i flygplatsens Operativa Center på Landvetter under sommaren 2023. Vi erbjuder en unik möjlighet att arbeta i en miljö med mycket puls, där du får en helhetssyn över flygplatsprocessen och där du arbetar i hjärtat av flygplatsen!

Som en del av Göteborg Landvetter Airport finns flygplatsen Operation Center-OPC som är flygplatsens larm och ledningscentral. Inom Operation Center-OPC styrs och hanteras minutoperativa uppgifter samt koordinerar och optimerar användandet av personella och funktionella resurser under dygnet. Här ansvarar vi även för flygplatsens tekniska övervakning, tillträdeskontroll, koordinering utav operativa resurser och flygplansparkering.

Dina arbetsuppgifter
Som koordinator har du en avgörande roll för att flygplatsens drift och att resursfördelning fungerar effektivt under dygnets alla timmar. Du hanterar de samtal och uppgifter som inkommer till flygplatsens Operation Center-OPC för att koordinera och leda operativ personals uppdrag utifrån inkommande ärenden gällande assistans samt transportuppdrag.

Din profil
Du söker ett sommarjobb där du gör skillnad och älskar att stå i centrum. I tjänsten har du många kontaktytor och vi ser därför att du är tillmötesgående i ditt bemötande samt en god kommunikatör som lyssnar och är mottaglig för motparten.

Som person är du trygg och stabil och kan agera effektivt och produktivt även under press. Då du arbetar i ett team är god samarbetsförmåga viktigt. Vidare är du strukturerad, följer regler och processer samt har förmågan att fatta snabba beslut och göra rationella bedömningar även i stressiga och/ eller pressade situationer. Då tjänsten innebär att du snabbt behöver agera på oförutsägbara händelser är det viktigt att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.
  • Datorvana
  • Svenska tal och skrift
Då tjänsten innebär skifttjänstgöring krävs:
  • Körkort för personbil (B)
  • Tillgång till bil
Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida https://swedavia.varbi.com
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.