Verktygsmakare/CNC-operatör

Verktygsmakare/CNC-operatör

Vill du arbeta i en dynamisk och kreativ miljö där teamwork och kvalitetskänsla står i fokus? Vår kund Härryda mekaniska verkstad söker nu efter drivna fräsare som vill vara med på deras resa.

Information om uppdraget:

Härryda mekaniska verkstad kan erbjuda en trygg arbetsmiljö med trevliga kollegor. De har en bred maskinpark, så man kommer arbeta på flera olika typer maskiner, ibland under samma dag. Det är ett varierande arbete då produktlinjen förändras, så nyfikenhet och intresse för maskinen och tillverkningen är något som vi ser är viktiga egenskaper. För att kunna utföra arbetet på ett bra sätt är erfarenhet av Edgecam eller motsvarande relevant, dessutom ska du kunna arbeta självständigt samt, kunna ställa maskinen och genomföra hela processen till färdig produkt.

Arbetstider är 07-16, övertid kan förekomma.

Detta söker vi:

Krav:
2-5 års erfarenhet Ska kunna förstå en ritning och bereda maskinen för att sedan skapa produkten.
Kan hantera Heidenhein.

Meriterande:
Traverskort
Erfarenhet av Edgecam eller liknade
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se