Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Innovativt och växande företag söker CNC-operatör

Ansök nu
Vill du utvecklas som CNC-operatör tillsammans med RZ Olda? Nu erbjuds du chansen att få en rolig, utvecklande och utmanande roll på ett företag med en tydlig tillväxtresa!

Information om uppdraget:

Vi söker en erfaren CNC-operatör med gedigna kunskaper inom fräsning, svarvning och framför allt programmering. Detta är en direktrekrytering till ett modernt och spännande företag beläget i Landvetter.

Som CNC-operatör på företaget kommer du att arbeta med de senaste och mest avancerade maskinerna, i en modern och inspirerande arbetsmiljö. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att programmera, ställa in och övervaka våra CNC-maskiner, för att uppnå högsta möjliga kvalitet på våra produkter.

För att lyckas i rollen krävs det att du har gedigna programmeringskunskaper, samt erfarenhet av 5-axlig fräsning eller svarvning. Du är en driven person som vill fortsätta att utvecklas och växa i din roll, samtidigt som du bidrar till företagets framgångar.

Vi erbjuder dig en chans att vara en del av ett framgångsrikt och innovativt företag, där du kommer att få möjlighet att utveckla dina kunskaper och förmågor. För rätt person finns goda chanser att kunna utvecklas inom företaget samt inom RZ Gruppen. Vi söker dig som kan arbeta måndag till fredag kl. 07-16 och kan börja så snart som möjligt.

Om du tror att du har vad som krävs för att vara en del av teamet, och vill vara med och bidra till RZ Oldas fortsatta tillväxt och utveckling, skicka in din ansökan idag!

Detta söker vi:

Detta söker vi:- Erfarenhet av Fräsning eller svarvning
- Erfarenhet av CAD/CAM

Du ska dessutom:
- Vara driven
- Ha en vilja att lära sig
- Vara nyfiken på området
- Vara en lagspelare

Om arbetsgivaren:

OLDA är ett företag som har varit verksamt sedan 1985 och har byggt upp en lång erfarenhet inom utveckling, konstruktion och tillverkning av specialverktyg och utrustning. Företaget har främst fokuserat på fordonsindustrin och andra tillverkningsindustrier, och har störst resurser inom skärande bearbetning.

OLDA har en särskild avdelning för tillverkning av sina egna dörrbeslagsprodukter under varumärket OLDA®. Dessa inkluderar automatiska kantreglar för pardörrar. Företaget har också en avdelning för manuell bearbetning som är perfekt för utveckling, prototyp- och legotillverkning av mindre serier. För större serier eller mer avancerad bearbetning har OLDA en CAM- och CNC-avdelning som har tillgång till den senaste tekniken. De har även avdelningar för svetsning, montering och lasermärkning. Företaget erbjuder installation och service hos kund, vilket gör att de kan hjälpa till med hela produktionsprocessen från utveckling och tillverkning till installation och underhåll.

Sammanfattningsvis är OLDA ett erfaret företag som har specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av specialverktyg och utrustning, främst för fordonsindustrin och andra tillverkningsindustrier. De erbjuder också egna produkter under varumärket OLDA®, inklusive automatiska kantreglar för pardörrar. Företaget har avdelningar för manuell bearbetning, CAM- och CNC-bearbetning, svetsning, montering och lasermärkning, och erbjuder installation och service hos kund.

Sökord: CNC-operatör, Programmering, Svarv, Fräs, Verktygsmakare

Sökord: CNC-operatör, Programmering, Svarv, Fräs, Verktygsmakare
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare