Hoppa till innehåll
Har du ett stort intresse för arbetsledning? Har du dessutom erfarenhet av en liknande roll? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en Arbetsledare till en av våra kunder! I din roll som Arbetsledare kommer du framförallt att leda och planera arbetet för Servicetekniker i Göteborg med omnejd. I planeringen ingår bland annat ett ansvar för att se över arbetsuppgifter och personalbehov samt att säkerställa genomförandet. Vidare kommer du att ansvara för att kontrollera och lämna in arbetsordrar samt se till att verkstaden sköts på ett korrekt tillvägagångssätt.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StundentConsulting sköter rekryteringsprocessen och att du får en anställning hos kund. Du förväntas kunna starta omgående eller enligt överenskommelse och tjänsten är på heltid.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
* Har erfarenhet av en liknande roll, gärna inom industribranschen
* Har god datorvana
* Har god svenska och engelska i tal och skrift
* Har B-körkort

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper! För att trivas i rollen som Arbetsledare ser vi att du är en ledare och har en väldigt god kommunikativ förmåga eftersom du kommer att ha daglig kontakt med Servicetekniker. Vidare är du en person som har ett stort intresse av att vara involverad i den dagliga verksamheten för att säkerställa att allt sker enligt plan.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Serviceplanerare, Arbetsledare, industri, ledare, tekniker

Sökord: Serviceplanerare, Arbetsledare, industri, ledare, tekniker
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec. 2023 (31 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga