Hoppa till innehåll
Söder & Co Göteborg AB logotyp

CNC-operatör till Christian Berner i Mölnlycke!

Ansök nu
Om Företaget

Christian Berners vision är att skapa innovativa tekniska lösningar för ett hållbart samhälle. De arbetar med produkter av plast som produceras efter kunders önskemål med hjälp av maskiner. Produkterna kan exempelvis användas för att minska vibrationer och buller, eller användas i byggnader för att öka stabiliteten.

Dina arbetsuppgifter


I tjänsten som CNC-operatör i Christian Berners produktion kommer du utifrån ritningar bearbeta och kapa plastmaterial enligt kundernas önskemål. Du kommer huvudsakligen jobba vid en maskin, men på sikt finns möjlighet att lära sig fler maskiner. Du kommer dels ställa in maskinens inställningar, dels övervaka processen. Du jobbar vidare med kontrollmätning av toleranser och registrering av material i affärssystem.

I arbetet ansvar du även för att använda materialen på ett effektivt sätt för att minimera mängden spill och restbitar. Arbetet ställer vidare krav på att säkerhetsföreskrifter efterlevs.

Arbetsplatsen ligger i Mölnlycke, och arbetet är förlagd dagtid på vardagar med flexibla arbetstider mellan 6 och 17.

Tjänsten är ett konsultuppdrag via Söder & Co på 6 månader, med goda chanser att sedan bli överrekryterad till Christian Berner.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning som CNC-operatör och/eller liknande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom verkstadsindustri. Du har mycket god teknisk förståelse och är van vid att jobba med maskiner. Du behöver vara en detaljorienterad person som lägger stor vikt vid kvalitet.

Du har mycket goda kunskaper i svenska, och är tekniskt intresserad.

Vi ser att du har erfarenhet av Mastercam eller andra CAD/CAM-system. Det är meriterande om du har erfarenhet av Okuma CNC-svarv och erfarenhet av vattenskärning.
Söder & Co Göteborg AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 jan. 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.
https://soderco.se/jobb/goteborg/vi-soker-en-cnc-operator-till-christian-berner-i-molnlycke-7629/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Öckerö
Industri & Anläggning
Företagslogga
Strömstad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga