Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Ekonom med lång erfarenhet av leverantörsreskontra

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en ekonom med lång erfarenhet av leverantörsreskontra till ett uppdrag med start snarast. Till en början kommer du vara anställd SJR konsult och ambitionen är sedan en anställning direkt hos vår kund. Företaget har idag lokaler i Mölndal men bygger nytt kontor i Landvetter dit de flyttar i början på nästa år.

Om rollen:

Som ekonom här kommer du ingå i ett AP/AR team på fem personer som alla jobbar tätt och stöttar varandra. Dina ansvarsområden kommer till 90% innehålla leverantörsreskontra och 10% fleet coordinator för leasing av personbilar.

Arbetsuppgifter
  • Ansvara för leverantörsreskontra i angiven SBU/Division
  • Hantera utbetalningar
  • Följa upp operationella KPI:er kopplade till leverantörsreskontra
  • Avstämning av reskontra mot huvudbok
  • Extern konfirmering av AR/AP balanser vid behov
  • Avstämning av inter/intra company balanser
  • Ansvara för hantering av förmånsbilsflotta
  • Behjälplig i månads samt årsbokslut
  • Alla övriga av Manager ålagda förekommande arbetsuppgifter
Vem söker vi?

Vi tror att du har en universitetsutbildning inom redovisning/ekonomi eller motsvarande samt 2-5 års erfarenhet från arbete inom en ekonomifunktion. Du har mycket god förståelse för redovisning i sin helhet och god erfarenhet från redovisningssystem. Meriterande är om du även har erfarenhet från kundreskontra då rollen är tänkt att vid behov även stötta det området. Som person ser vi att du är noggrann, strukturerad samt är trygg och självgående i ditt arbete. Vidare har du en känsla för service och trivs bra med att ha många kontaktytor.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emelie Löfqvist på 076-647 16 30. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 apr. 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare