Sommarvikariat Terminalarbetare PostNord TPL Landvetter

Sommarvikariat Terminalarbetare PostNord TPL Landvetter

Vi söker nu Sommarvikarier till Landvetter, Göteborg
PostNord TPL är den snabbast växande och den ledande tredjepartslogistikoperatören i Sverige och Norden. PostNord TPL är lokaliserad i Stockholm, Norrköping, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Ljungby. Våra värderingar på PostNord TPL är Accountable, Brave och Committed.

Bli en del av vårt team
Som sommarvikarie kommer du utföra terminalarbete på våra lager i Landvetter. Terminalarbete innebär att man arbetar med att plocka gods efter order, packa gods, returhantering eller arbeta med intag och uttag av gods. Vi har arbetsuppgifter som innefattar truckkörning, men även andra arbetsuppgifter där man inte kör truck. Som terminalarbetare rapporterar du till produktionsbetsledaren för uppdraget på aktuell avdelning.

Vi söker dig som:
  • Behärskar svenska i såväl tal som skrift
  • Har utbildning på gymnasienivå eller pågående utbildning på gymnasienivå.
  • Är bekväm med att arbeta varierande arbetstider, då skiftarbete ingår i vår verksamhet.Dagtid såväl som kvällstid, både vardagar och helger.
Det är meriterande om du har truckförarbevis A1-4 och B1-3 med körvana.

Om dig
Vi ser gärna att du tycker om att arbeta mot uppsatta mål och tillsammans med ditt team leverera på topp. För att du ska trivas i rollen är du ordningsam, självgående i arbetet och har en god förmåga att samarbeta med dina kollegor. Du är motiverad och inte rädd för att lära dig nytt. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper och erfarenhet.

Vi levererar
Anställning sker enligt Transportavtalet med anställningsformen semestervikarie/timanställning

Lön är enligt kollektivavtal och tillträde sker enligt överenskommelse. Alla våra medarbetare får en grundlig introduktion för att säkerhetsställa de bästa förutsättningarna för att ta sig an sina arbetsuppgifter på rätt sätt.

Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Övrigt
Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer vi att utföra en bakgrundskontroll för att säkerställa tryggheten för vår verksamhet, kunder och medarbetare. Enligt PostNord TPL policy behöver vi ett utdrag från belastningsregistret före anställning, detta ska du ta med dig, om du har gått vidare i rekryteringsprocessen. Av säkerhetsskäl utför vi även alkohol- och drogtester genom samarbetspartner.

Ansök
Du ansöker genom att klicka på "Ansök" nedan i annonsen. Sista ansökningsdag är 2023-03-12. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Har du någon fråga om tjänsten är du välkommen att kontakta biljana.stanisic@tpl.postnord.com
Observera dock att ansökningar ej mottages via mail.

För fackliga kontaktpersoner, se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakt/facklig-kontakt

Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Härryda
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Deltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Postnord AB
Hemsida https://postnord.varbi.com
Sista ansökningsdag 12 mars 2023 (40 dagar kvar)