Hoppa till innehåll
Vem är vi?

PM Logistik AB är specialiserade på transporter av högsta kvalité. Vi erbjuder VIP transporter, företagstaxi, expressbud samt busscharter m.m. Hög service, säkerhet och diskretion är våra ledord.

Våra kunder är stora som små företag samt privatpersoner.
Vi har varit i branschen i över 30 år vilket har gett oss stor erfarenhet att hantera alla typer av logistikbehov, oavsett om det är på land, till havs eller i luften.

Vi har en fin fordonsflotta om cirka 40 fordon av olika märken och modeller, alltid rena och välstädade.

Om tjänsten

Omfattning: heltid

Arbetstider: dagtid 08.00-17.00 (Möjlighet till övertid finns)

Varaktighet: Tillsvidare

Lön: enligt kollektivavtal

Arbetsplats: Bårhults företagspark

Dina arbetsuppgifter innebär att ta emot inkommande samtal och registrerar bokningar i systemet. I rollen ansvarar du även för att gå igenom mailen för att registrera bokningar. Ta emot samtalen och bokningar.

All hantering av bokningar sker via olika system, datorn kommer tillsammans med telefonen var dina absolut viktigaste arbetsverktyg.

Vem söker vi?

Du en viktig första kontakt på företaget och för att du ska passa som växeltelefonist ser vi att du gillar att ge service på en hög nivå, stresstålig och har en god simultanförmåga då du ofta kommer försättas i situationer där flera saker behöver göras samtidigt. Utöver detta är det bra om du har en god datorvana och vi ser gärna att du arbetat som växeltelefonist eller med kundtjänst tidigare. Då samtalen och de meddelanden som kommer via mail kan vara på både på svenska och engelska krävs det att du är flytande både i tal och skrift i båda dessa språk. Ovanstående kvalifikationer är grundläggande krav för att kunna göra ett gott arbete.

Intresserad?

Skicka CV och personligt brev
Mer info
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 nov. 2023 (56 dagar kvar)

Liknande jobb